Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αξιέπαινη η στάση του κόσμου στο συμβάν με Μακλίν

Αξιέπαινη η στάση του κόσμου στο συμβάν με Μακλίν
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 02:54

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πολλές φορές έχουμε σταθεί στη συμπεριφορά του κόσμου και την επίδραση που έχει μέσα στον αγώνα αλλά απέναντι στην Εφές, αυτοί οι 6.500 που βρέθηκαν στο «Ειρήνης και Φιλίας» επέδειξαν μία άκρως υποδειγματική και εξαίσια συμπεριφορά.

Στο σκηνικό του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Τζαμέλ Μακλίν ο κόσμος γιούχαρε τον Αμερικανό σέντερ που αντί να δεχτεί τις παρατηρήσεις του προπονητή του και να καθίσει στη θέση του, αυτός του αντιμίλησε, ωστόσο όταν ο κόουτς τον πέρασε μετά από κάποια λεπτά στο παρκέ, όλο το γήπεδο χειροκρότησε θερμά τον Μακλίν, σε μία κίνηση ενθάρρυνσης, στήριξης και με μήνυμα ότι «έγινε έγινε, προχωράμε για το καλό της ομάδας».

Η σφαιρική αυτή στάση του κόσμου του Ολυμπιακού σε ένα περιστατικό ειδικών συνθηκών είναι σαφέστατα αξιέπαινη και καταδεικνύει, την αντίληψη των φιλάθλων στην λειτουργία της ομάδας και φυσικά την αρωγή στην προσπάθειά της.

Διαβάστε επίσης

Ο κορυφαίος στην Ευρώπη… Ακόμα! (Pics-Vids)

Ο κορυφαίος στην Ευρώπη… Ακόμα! (Pics-Vids)

Σπανούλης άλλος δεν θα υπάρξει… Αυτό που μπορεί να κάνουν όλοι είναι να δουλέψουν σαν αυτόν, να μοχθούν όπως αυτός, να σκέφτονται όπως αυτός, να μπουν στη λογική και τη νοοτροπία του…

Παίρνει ακόμη ένα Κύπελλο ο Θρύλος

Παίρνει ακόμη ένα Κύπελλο ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει στις 18:30 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις «ερυθρόλευκες» να είναι πανέτοιμες να σηκώσουν ακόμη ένα τρόπαιο. Live από το gavros.gr/ (ΕΡΤ Play 1).