Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η καταμέτρηση συνεχίζεται

Και η καταμέτρηση συνεχίζεται
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 00:26

Απόλυτος κυρίαρχος σε όλα τα σπορ. Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει κανένα τίτλο να περάσει από το... διάβα του, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στις εγχώριες διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα, κάτι το οποίο συνεχίζει να φαίνεται μιας και κατακτά σχεδόν μια κούπα την εβδομάδα.

Και για να καταλάβουμε πώς έχουν τα πράγματα, ο τίτλος του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ Γυναικών είναι ο 8ος για το 2018.

Έχουν προηγηθεί τα πρωταθλήματα σε πινγκ πονγκ, σε Άνδρες και Γυναίκες, στην πυγχμαχία, στο βόλεϊ Γυναικών, το πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το χάντμπολ Ανδρών και βέβαια το πόλο Ανδρών το απόγευμα του Σαββάτου.

Μην λησμονήσουμε να αναφέρουμε και τις προκρίσεις στην τελική φάση ευρωπαϊκών διοργανώσεων και τις εξαιρετικές πορείες σε όλες τις διοργανώσεις, από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού.

Και φυσικά, η διαδικασία συνεχίζεται... Πολλές ακόμα κούπες περιμένουν να τις σηκώσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Θρύλου, πριν πάρουν θέση στην τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης