Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ακόμα ΘΡΥΛΙΚΟ Σαββατοκύριακο!

Ένα ακόμα ΘΡΥΛΙΚΟ Σαββατοκύριακο!
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 00:19

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο και ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο ακόμα κούπα. Το μεσημέρι του Σαββάτου στη Χίο, το Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο Ανδρών. Και την Κυριακή το απόγευμα στη Γλυφάδα, το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ Γυναικών.

Μονάχα δύο τρόπαια αυτό το διήμερο γιατί ο Θρύλος συμμετείχε σε δύο Final-4. Εάν υπήρχε κι άλλο, τότε οι κούπες θα ήταν περισσότερες. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα βαρεθείτε να βλέπετε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ολυμπιακού να κατακτούν το ένα κύπελλο μετά το άλλο.

Ας δούμε αυτό το γεγονός και από τις δύο όψεις. Για εμάς που είμαστε οπαδοί του Θρύλου, ήταν ένα συνηθισμένο ΘΡΥΛΙΚΟ διήμερο. Ξέραμε ότι οι ομάδες μας θα συμμετάσχουν σε δύο τελικές φάσεις ισάριθμων αθλημάτων. Ξέραμε, όμως, και τι θα συνέβαινε. Δηλαδή πώς το βράδυ της Κυριακής θα έβρισκε στην «πλούσια» τροπαιοθήκη του συλλόγου με δύο νέες κούπες. Έτσι και έγινε. Το αναμενόμενο.

Για τους άλλους που υποστηρίζουν άλλα σωματεία, αυτό το διήμερο ήταν εφιαλτικό. Πάλι είδαν όσους φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα, όσους έχουν στολή με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος, να κατακτούν άλλα δύο τρόπαια. Και θα βαρεθείτε να τους βλέπετε να κάνουν το ίδιο. Βλέπετε έχει αρχίσει η περίοδος των τελικών και εκεί ο Ολυμπιακός είναι πάντα νικητής.

Οπότε μια συμβουλή θα σας δώσουμε. Καλύτερα να το συνηθίσετε! Να εξοικειωθείτε με την κατάσταση και την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να σας νικά και να σαρώνει τα τρόπαιο. Η δική σας επιτυχία θα είναι να φτάνετε στους τελικούς. Αυτό θα πρέπει να σας φτάνει. Να νιώθετε ικανοποιημένοι.

Ένα ακόμα ΘΡΥΛΙΚΟ Σαββατοκύριακο και έχει και συνέχεια… Μην το λησμονήσετε ποτέ αυτό!

Διαβάστε επίσης