Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΨΥΧΑΡΕΣ!

ΨΥΧΑΡΕΣ!
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 12:33

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ελίτ της Ευρωλίγκας με τα κατορθώματά του να είναι απίστευτα τηρουμένων των αναλογιών, καθώς κοντράρεται με ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ.

Πολλά είναι τα μυστικά αυτής της επιτυχίας που συνεχίζεται. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα!

Αυτό απέδειξαν με την απίστευτη αυτοθυσία τους οι Παπανικολάου, Μπόγρης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ένεση στο 2ο ματς με τη Ζαλγκίρις, βγάζοντας απίστευτη ψυχή και πάθος, κάτι το οποίο παρακίνησε και τους υπόλοιπους να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Η καρδιά που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδεικνύει το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, ο οποίος απαρτίζεται από μάγκες, από ΨΥΧΑΡΕΣ!

Μάλιστα και οι 4 τους είχαν εξαιρετική παρουσία, βοηθώντας την ομάδα να ισοφαρίσει τη σειρά με τους Λιθουανούς.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Με παίκτες που βάζουν πάνω από όλα την ομάδα, με παίκτες που ρισκάρουν τις καριέρες τους για τον Θρύλο, με παίκτες που διψούν να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα και να τα δώσουν όλα, ώστε να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη.

Ο Παπανικολάου, ο οποίος είχε τόσο καιρό να παίξει και μπήκε σαν να μην έλλειψε ποτέ, με απίστευτο πάθος, δίνοντας ενέργεια και σκληράδα στην άμυνα του Θρύλου. Ο Μπόγρης, ο οποίος έχει υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου και ανέβαλλε το χειρουργείο για να αγωνιστεί, δίνοντας σκληρές μάχες, τις οποίες μάλιστα σχεδόν όλες κέρδισε.

Ο Πρίντεζης, ο οποίος αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα και αυτός με ενέσεις, που έβαλε το καθοριστικό τρίποντο στο τέλος του ματς και τέλος ο Στρέλνιεκς, ο οποίος με τους 8 πόντους του ήταν επίσης καταλυτικός για τη νίκη του Θρύλου.

Όλοι τους έδειξαν πάθος, καρδιά και ψυχή! Έδειξαν γιατί παίζουν στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στη δράση…

Επιστροφή στη δράση…

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/04) τον Πρωτέα Βούλας για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (pics)

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (pics)

Ο Κώστας Παπανικολάου έβγαλε απίστευτο πάθος σε άμυνα και επίθεση στο ματς με τη Ζαλγκίρις και συνέβαλλε τα μέγιστα στο να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη.