Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στη δράση…

Επιστροφή στη δράση…
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 13:25

Επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι «ερυθρόλευκες». Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/04) στις 14:00 τον Πρωτέα Βούλας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του ελληνικούς πρωταθλήματος.

Ο Θρύλος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος επιστρέφει γεμάτος ενέργεια για να συνεχίσει το αήττητο σερί του σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του θεσμού.

Οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα παρά τη διακοπή πραγματοποιούσαν όλο αυτό το διάστημα προπονήσεις σε υψηλό ρυθμό, ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού για η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες της Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας της για τον τραυματισμό στο γόνατό της, καθώς και της Στέλλας Καλτσίδου που έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο αριστερό της πόδι.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τις:

Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

Έτσι κάνουν οι αρχηγοί!

Έτσι κάνουν οι αρχηγοί!

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης έδωσαν το σύνθημα για την ανατροπή μετά το τέλος του 1ου αγώνα με τη Ζαλγκίρις, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Τζαμέλ ΜακΛιν.

ΨΥΧΑΡΕΣ!

ΨΥΧΑΡΕΣ!

Παπανικολάου, Μπόγρης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς αγωνίστηκαν με ένεση στο 2ο ματς με τη Ζαλγκίρις, κάνοντας φανερό για ακόμη μία φορά ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα!