Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στην ομάδα οι πρόεδροι!

Δίπλα στην ομάδα οι πρόεδροι!
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - 13:14

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνουν το «παρών» στην «Zalgirio Arena» και να βρίσκονται και πάλι δίπλα στην ομάδα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις στο 3ο ματς της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι πρόεδροι του Θρύλου ταξιδεύουν την Τρίτη (24/04) για το Κάουνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από τη «Zalgirio Arena» την κρίσιμη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους Λιθουανούς, η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ στις 20:00.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα βρίσκονται για ακόμη μία φορά στο πλευρό των παικτών, στηρίζοντάς τους, ώστε να πάρουν τη νίκη και να κάνουν έτσι σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Final 4 στο Βελιγράδι.

Διαβάστε επίσης

Ο ρόλος «κλειδί» του Μάντζαρη

Ο ρόλος «κλειδί» του Μάντζαρη

Ο άσος του Ολυμπιακού μπόρεσε και σταμάτησε τον Πάνγκος, στο 2ο ματς με τη Ζαλγκίρις και αν μπορέσει να τον περιορίσει και στη συνέχεια της σειράς οι «ερυθρόλευκοι» θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης τους στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Μέσα» ο Πρίντεζης, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ

«Μέσα» ο Πρίντεζης, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού συμμετείχε στο χαλάρωμα της ομάδας στη «Zalgirio Arena» χωρίς να πονάει, ωστόσο όπως φαίνεται θα αγωνιστεί και στο 3ο ματς με τους Λιθουανούς με ένεση. Έκανε σουτ ο Σέρβος σέντερ αλλά πολύ δύσκολα θα παίξει.

Με πάθος και ψυχή για το διπλό!

Με πάθος και ψυχή για το διπλό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20:00 στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις στο 3ο ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Live από το gavros.gr/NS1.