Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γ. Βασιλακόπουλος: «Δεν ξέρω το θέμα, δεν έχω μιλήσει με Συμεωνίδη» (Pics)

Γ. Βασιλακόπουλος: «Δεν ξέρω το θέμα, δεν έχω μιλήσει με Συμεωνίδη» (Pics)
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 19:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πριν δύο ημέρες ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ είχε τονίσει στο gavros.gr πως επειδή απουσίαζε εκτός Αθηνών δεν είχε ενημέρωση και δεν γνώριζε το θέμα με τον Στέλιο Συμεωνίδη και τον διεθνή διαιτητή γιο του, επίσης Στυλιανό Συμεωνίδη. Το θέμα γνωστό τις τελευταίες ημέρες. Ο Υπεύθυνος της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης όριζε (και αξιολογούσε) τον γιο του στα παιχνίδια του Προμηθέα Πάτρας τη στιγμή που έχει επαγγελματική σχέση με τον πρόεδρο της πατρινής ομάδας.

Ο κ. Γενικός μας είχε πει ότι από την Τρίτη (29/05), σήμερα δηλαδή, θα ενημερώνονταν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας για το θέμα και θα μαθαίναμε την θέση της ΕΟΚ. Το gavros.gr επικοινώνησε λοιπόν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος υποστήριξε πως δεν γνωρίζει καθόλου το όλο θέμα με τον Στέλιο Συμεωνίδη καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό.

Μας ρώτησε δε περί τίνος πρόκειται και ποια παιχνίδια σφύριξε ο Στέλιος Συμεωνίδης τον Προμηθέα, καταλήγοντας και πάλι πως δεν γνωρίζει καθόλου για το θέμα για το οποίο τον ρωτήσαμε.

Επιπρόσθετα, σε ερώτηση για το αν έχει συνομιλήσει ο ίδιος με τον Στέλιο Συμεωνίδη, τον Υπεύθυνο της ΚΕΔ (σ.σ. καθώς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μίλησαν τηλεφωνικά) η απάντησή του ήταν «όχι δεν έχω μιλήσει».

Κλείνοντας να τονίσουμε πως, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μπορεί να υποστήριξε πως απουσίαζε στο εξωτερικό ωστόσο την Δευτέρα (28/05), χτες δηλαδή, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Χαλκιδέων, στο Βασιλικό.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες με τα ρεπορτάζ (από eviabasket.gr και grizoilikoi) καθώς επίσης και το φωτογραφικό υλικό από το eviabasket.gr.

Διαβάστε επίσης

«Καθαρίζει» τον Προμηθέα ο Ολυμπιακός

«Καθαρίζει» τον Προμηθέα ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Πάτρα τον Προμηθέα και είναι έτοιμοι να κάνουν το 3-0 στη σειρά και να προκριθούν στους τελικούς της Α1. Live από το gavros.gr στις 20:30/ΕΡΤ2.