Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκλητική στάση της αστυνομίας που θυμίζει άλλες εποχές…

Προκλητική στάση της αστυνομίας που θυμίζει άλλες εποχές…
Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 - 12:47

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του 2ου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μια διμοιρία άρχισε να βρίζει χυδαία τον κόσμο των Πειραιωτών, με τη στάση τους να θυμίζει άλλες εποχές.

Μία στάση, η οποία είχε ξεκάθαρο στόχο να δημιουργήσει επεισόδια και να προκαλέσει την τιμωρία του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας.

Η αστυνομία προκαλούσε τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» ενώ και μετά το τέλος του αγώνα συνέχισε να είναι προκλητική και να κάνει χειρονομίες στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και σε ανθρώπους της ομάδας.

Σκηνές που θυμίζουν επαναλαμβάνουμε άλλες εποχές και μένουν ατιμώρητες, χωρίς να γίνεται και μεγάλη κουβέντα.

Βλέπετε, όλη αυτή η στάση γίνεται εναντίον του Ολυμπιακού και επομένως όλα είναι καλά… Σκεφτείτε να είχε την ίδια στάση η αστυνομία κόντρα σε κάποια άλλη ομάδα τι θα είχε γίνει…

Διαβάστε επίσης

Οι «γκρι» για τον 3ο και 4ο τελικό

Οι «γκρι» για τον 3ο και 4ο τελικό

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους επόμενους 2 τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, ορίζοντας για ξεκάρφωμα τον Κορομηλά στον 4ο τελικό. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο μετά τα όσα έχουν γίνει.

Ούτε ίχνος ντροπής…

Ούτε ίχνος ντροπής…

Το σφύριγμα του Αναστόπουλου στο τέλος έκρινε το αποτέλεσμα του 2ου τελικού, ένα σφύριγμα αντιπροσωπευτικό του τι συμβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ.