Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

«Καμίνι» το ΣΕΦ!
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 10:35

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 19:00 στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του 4ου τελικού της Α1 και ο κόσμος του αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο, δίνοντας ώθηση στην ομάδα να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2.

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να δημιουργήσουν για ακόμη μία φορά φανταστική ατμόσφαιρα στο Ναό και μόνο με τη δυνατή τους φωνή να στηρίξουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κόσμος του Θρύλου γνωρίζει πολύ καλά πώς να προστατεύει την ομάδα και να τη στηρίζει με τη δυνατή του φωνή, κάτι το οποίο θα πράξει και στο αποψινό παιχνίδι.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να μετατρέψουν σε «καμίνι» το ΣΕΦ, ώστε να δώσουν την έξτρα ενέργεια και το πάθος στον κόσμο του Ολυμπιακού να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-2 στη σειρά των τελικών.

Θέλει πολύ προσοχή από τους ΓΑΥΡΟΥΣ να μην απαντήσουν σε τυχόν προσκλήσεις, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι φίλοι του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Με τον κόσμο του για την ισοφάριση!

Με τον κόσμο του για την ισοφάριση!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για τον 4ο τελικό και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να κάνει το 2-2. Live από το gavros.gr/CS4.

Ώρα να βγουν όλοι μπροστά!

Ώρα να βγουν όλοι μπροστά!

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πρέπει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κάνουν το 2-2 και να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι του τίτλου.