Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»

«Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 22:34

Την Κυριακή διεξάγεται ο 5ος τελικός του πρωταθλήματος της Basket League στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον ΠΑΟ και το σύστημα. Ήδη όλοι καταλάβαμε από τη διαδικασία ορισμού των διαιτητών και την επιλογή τους, τι θα συμβεί.

Αλλά ο λαός του Θρύλου δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η Θύρα 7 Πειραιά με ανακοίνωση στέλνει το μήνυμά της. Κι αυτό έχει αποδέκτες όλους αυτούς που… ξέρουν ποιοι είναι. Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «Να ξέρετε ότι θα ελέγχεστε απ' το πρώτο λεπτό. Δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο».

Η ανακοίνωση της Θύρας 7 Πειραιά αναφέρει αναλυτικά: «Αύριο ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για το 5ο τελικό. Έναν τελικό που κάθε χρονιά παίζει εναντίον 8 στο παρκέ. Για άλλη μια φορά το σύστημα της μούμιας απέδειξε ότι είναι έτοιμο. Έδειξε τα δόντια του με τον ορισμό (όχι κλήρωση) των δικών του διαιτητών. Η ΚΕΔ μαζί με την ΕΟΚ και πάλι δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος έτοιμοι να εκτελέσουν την αποστολή τους. Αυτή την αποστολή που ξέρουν χρόνια. Τα νέα και παλιά πιστόλια του σωλήνα σε ακόμα μια εργολαβία. Να ξέρετε ότι θα ελέγχεστε απ' το πρώτο λεπτό. Δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο. Αυτή τη φορά θα χρεωθείτε και την εργολαβία θα τη πληρώσετε με έντοκο γραμμάτιο.

Με την ευχή να σας έρθει, η φώτιση και μόνο, φροντίστε να παιχτεί το παιχνίδι στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός θα γίνει πρωταθλητής. Μην διανοηθείτε να του το στερήσετε...»

Διαβάστε επίσης

Με πάθος και ψυχή για το πρωτάθλημα!

Με πάθος και ψυχή για το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει τον τίτλο. Live από το gavros.gr στις 19:00/CS4.