Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ουίλιαμς-Γκος» (pic,vids)

«Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ουίλιαμς-Γκος» (pic,vids)
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 - 09:59

Έτοιμος να κάνει δικό του τον Ουίλιαμς-Γκος είναι ο Ολυμπιακός, όπως τονίζει η ιστοσελίδα sportando.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως σας ενημερώσαμε στο gavros.gr το πρωί της χθεσινής ημέρας (03/07), βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο με την πλευρά του παίκτη, ώστε να έρθει στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της sportando, λοιπόν, ο Αμερικανός γκαρντ θα υπογράψει στον Ολυμπιακό ένα πολυετές συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση για να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος πρώην παίκτης της Παρτιζάν και όπως όλα φαίνονται είναι πολύ κοντά να γίνει το deal.

Ο 23χρονος είχε πέρσι στο Eurocup με την Παρτιζάν 17 πόντους (σε 30 λεπτά) μ.ο. με 49% δίποντα και 50% τρίποντα αλλά και 6,7 ασίστ.

Να σημειωθεί, ότι η Ζαλγκίρις ήθελε και εκείνη τον παίκτη, όπως και η Μπασκόνια, με λιθουανικά Μέσα να αναφέρουν ότι χάθηκε… η μάχη τελικά από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Νέες συναντήσεις με τους «Παπ»...

Νέες συναντήσεις με τους «Παπ»...

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα συναντηθούν ξανά τις επόμενες ημέρες με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Δικός του ο Ουίλιαμς-Γκος! (vids)

Δικός του ο Ουίλιαμς-Γκος! (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς και με την Παρτιζάν και ο 23χρονος αναμένεται άμεσα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Θρύλο.