Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρώπη ο Θρύλος σου!

Ευρώπη ο Θρύλος σου!
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 08:43

Μόνο μυστικό δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο. Και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και με κάθε τρόπο. Ξημέρωσε νέα εβδομάδα και ο Θρύλος θα δώσει τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σε τρία διαφορετικά αθλήματα. Στο μπάσκετ Ανδρών, στο πόλο Ανδρών και στο μπάσκετ Γυναικών.

Την αρχή θα κάνουν τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη, τα οποία θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (31/10, 18:00) την Σοπρόν στην Ουγγαρία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα Γυναικών.

Την Πέμπτη (01/11) η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα «παλέψει» με την ΤΣΣΚΑ, με στόχο να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία στην Ευρωλίγκα. Να πανηγυρίσει δηλαδή την τέταρτη της νίκη σε πέντε παιχνίδια.

Τέλος, το Σάββατο (03/11) ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα παίξει με το Ανόβερο στη Γερμανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη...

Επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη...

Ιδιαίτερο το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη για τους Ντέιβιντ Μπλατ και Σάσα Βεζένκοφ, οι οποίοι θα αγωνιστούν απέναντι σε πρώην τους ομάδα.

Για το 12ο σερί «διπλό»

Για το 12ο σερί «διπλό»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Άρη για την 4η αγωνιστική της Basket League. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ2.

«Με τον κόσμο μας για ό,τι καλύτερο»!

«Με τον κόσμο μας για ό,τι καλύτερο»!

Ο Βασίλης Χρηστίδης έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ, λέγοντας πως όλοι ανυπομονούν γι αυτό το παιχνίδι.