Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το 12ο σερί «διπλό»

Για το 12ο σερί «διπλό»
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 07:59

Έτοιμος για μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη τον Άρη στις 17:00 (Live στο gavros.gr/ΕΡΤ2) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να πάρει το 12ο σερί διπλό στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και αυτό θα κληθεί να το κάνει χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς ο οποίος είναι τραυματίας. Έτσι ο προπονητής του Θρύλου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη αρχικά για να διεξαχθεί στις 17:00 την Κυριακή (28/10) αλλά λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η Αστυνομία διαφώνησε με τις ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ και μετέφερε το ματς μία μέρα αργότερα.

Διαβάστε επίσης

Ευρώπη ο Θρύλος σου!

Ευρώπη ο Θρύλος σου!

Τρία ευρωπαϊκά ματς θα δώσει αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός σε τρία διαφορετικά αθλήματα.

Επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη...

Επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη...

Ιδιαίτερο το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη για τους Ντέιβιντ Μπλατ και Σάσα Βεζένκοφ, οι οποίοι θα αγωνιστούν απέναντι σε πρώην τους ομάδα.

«Με τον κόσμο μας για ό,τι καλύτερο»!

«Με τον κόσμο μας για ό,τι καλύτερο»!

Ο Βασίλης Χρηστίδης έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ, λέγοντας πως όλοι ανυπομονούν γι αυτό το παιχνίδι.

Δύσκολα ο Κάιζερ με Ολυμπιακό

Δύσκολα ο Κάιζερ με Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, δεν προπονήθηκε την Κυριακή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγο πριν το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».