Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πρωτάρηδες και ο Παπαπέτρου!

Οι πρωτάρηδες και ο Παπαπέτρου!
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 22:10

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να συγκρουστούν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, ξεκινώντας από την Ευρωλίγκα, την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πέντε παίκτες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ντέρμπι «αιωνίων» ενώ οι «πράσινοι» έχουν δύο!

Από πλευράς Ολυμπιακού, μπορεί οι Τίμα, Τουπάν και Βεζένκοφ να έχουν παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, ωστόσο για πρώτη φορά θα παίξουν σε ντέρμπι, ενώ εντελώς άγνωστο είναι για τους Γκος και Λεντέι.

Από την άλλη πλευρά, μόνο οι Λάνγκφορντ και Τόμας δεν έχουν παραστάσεις από το ελληνικό ντέρμπι. Έχουν τεθεί αντιμέτωποι κι αυτοί με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, αλλά θα είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε ντέρμπι «αιωνίων».

Ιδιάζουσα είναι η κατάσταση για τον Παπαπέτρου. Έχει εμπειρίες και παραστάσεις από ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, μόνο που την Παρασκευή, θα το βιώσει από την ανάποδη πλευρά, όπως είχε συμβεί και πέρσι με τον Λοτζέσκι.

Διαβάστε επίσης

Ακάθεκτοι οι Έφηβοι!

Ακάθεκτοι οι Έφηβοι!

Η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη έκανε το «7 στα 7» στο πρωτάθλημα, νικώντας και τον Ίκαρο Καλλιθέας. Νίκη και για το Παιδικό.

Τα 4 εκτός και οι «αδύναμες»!

Τα 4 εκτός και οι «αδύναμες»!

Ο Ολυμπιακός, ενάμιση μήνα από την έναρξη της σεζόν και ήδη βγάζει ένα δύσκολο πρόγραμμα- Το παράδειγμα με ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ.