Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μάντζαρης τα έχει... 200 (vid)

Ο Μάντζαρης τα έχει... 200 (vid)
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 16:01

Στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με την Χίμκι, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε τα 200 ματς στην Ευρωλίγκα. Αρχή γενομένης από την πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση, με τον Ολυμπιακό, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Ήταν στο εκτός έδρας ματς με την Μπιλμπάο, πριν από 7 χρόνια και 3 μήνες. Σε ένα ματς που δεν είχε συνοδευτεί με νίκη για τους «ερυθρόλευκους». Αλλά η χρονιά είχε κλείσει με τον Θρύλο να κατακτά τον τίτλο στην Κωνσταντινούπολη.

Τα χρόνια πέρασαν, ο πλέι μέικερ του Θρύλου «πάλιωσε» και κόντρα στην Χίμκι συμπλήρωσε 200 αγώνες στη διοργάνωση. Συνδυάζοντας αυτή την επίδοση με τη νίκη. Και την Ευρωλίγκα να του κάνει το σχετικό αφιέρωμα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπλατ απέταξε τη σκιά του Γκέρσον!

Ο Μπλατ απέταξε τη σκιά του Γκέρσον!

Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει 4 ομάδες στη χειρότερη φετινή συγκομιδή τους και δύο ακόμη στην 2η χαμηλότερη παραγωγικότητά τους. Τρίτη καλύτερη αμυντική επίδοση οι «57» πόντοι της Κίμκι. Τι κάνει εντός/εκτός ο Ολυμπιακός!

Ξεκούραση, Χολαργός και μετά Φενέρ!

Ξεκούραση, Χολαργός και μετά Φενέρ!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε ρεπό στους παίκτες του μετά την Κίμκι. Το Σάββατο θα μαζευτούν και πάλι ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Χολαργό για το ελληνικό πρωτάθλημα.