Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγήκε στη… ζητιανιά ο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν που είναι;

Βγήκε στη… ζητιανιά ο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν που είναι;
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 - 20:03

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ. Στο τμήμα μπάσκετ, ξέρετε, αυτό που θα βοηθούσε ο Σαββίδης, ο μεγάλος «επενδυτής» αλλά επειδή το μπάσκετ δεν έχει έσοδα σου λέει πως θα κάνω απόσβεση; Δεν τα λέμε εμείς… Οι ίδιοι τα γράφανε!

Ο Μορέιρα άνοιξε πρώτος την πόρτα, ο Γιάννης Αθηναίου ακολούθησε καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η φυγή του από τη Θεσσαλονίκη και πάει στη Γαλλία για τη Ναντέρ, ενώ οι επί μήνες απλήρωτοι «ασπρόμαυροι» έχουν ζητήσει από τους μάνατζέρ τους προτάσεις για να την κάνουν.

Ακούστε τώρα οι μπαγάσες το σκέφτηκαν. Μπρος στο χείλος του γκρεμού, αντί να βοηθήσει ο «μεγαλοεπενδυτής» Ιβάν, άντε ο λαλίστατος από instagram Γκιόργκι, ο γιος του ντε, αυτοί βγήκαν στη ζητιανιά. Όπως ακριβώς το διαβάζετε.

Δημιούργησαν το «Κρατήστε τον ΠΑΟΚ Ζωντανό» (Keep Paok Alive, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ προτιμά τα greeklish κι όχι τα ελληνικά) και επαιτούν από τον κόσμο τους, να συνδράμει για να σωθούν. Να πληρώσει ο κόσμος για να μην πνιγούν όταν ο «μεγαλοεπενδυτής» πιο δίπλα βλέπει ατάραχος το καράβι να βουλιάζει.

Τους βάλανε και πλαφόν. Από 5 ευρώ μέχρι 1.000.

Στη ζητιανιά βγήκαν Ιβάν. Γκιόργκι ακούς;

Διαβάστε επίσης

Ευρωλίγκα: «Μιλουτίνοφ για MVP» (vid)

Ευρωλίγκα: «Μιλουτίνοφ για MVP» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όχι απλά πραγματοποιεί την καλύτερή του σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά πολλοί είναι αυτοί που τονίζουν με σιγουριά, πως ο Σέρβος είναι το καλύτερο σέντερ στην Ευρωλίγκα.