Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τι θα ακολουθήσει!

Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τι θα ακολουθήσει!
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 11:07
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η Πολιτεία μπορεί να έδειξε χθες τη διάθεση να ασχοληθεί, επιτέλους, σοβαρά με την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Εάν, όμως, δεν γίνουν αλλαγές και τομές στο κομμάτι της διαιτησίας και της ΚΕΔ, εάν δεν αλλάζει αυτό το «σύστημα», η θέση του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη. Ορισμένοι ακόμα και τώρα δεν λένε να το καταλάβουν.

Η πλευρά των «ερυθρολεύκων» πήγε στη συνάντηση με τον Γ. Βασιλειάδη. Αλλά εκεί είχαμε την απουσία του Γ. Βασιλακόπουλου, όπως και τα όσα έγιναν από την πλευρά του Δ. Γιαννακόπουλου... Δεν έχει νόημα να σχολιαστεί κάτι περισσότερο επ’ αυτού. Το νόημα όπως και η στάση της πλευράς του Ολυμπιακού δεν έχει αλλάξει.

Εάν δεν έχουμε μια νέα τάξη πραγμάτων, εάν δεν φτιάξουν τα πράγματα, εάν είναι να μην γίνουν ριζικές αλλαγές, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κάνουν πίσω. Κι αυτό ορισμένοι έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν πλέον. Διότι η επόμενη ημέρα για το ελληνικό μπάσκετ, χωρίς τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, θα αλλάξει εντελώς τα πάντα. Ειδικά σε οικονομικό επίπεδο κι αυτό πλέον το αντιλαμβάνονται όλοι τους...

Οι κινήσεις... πανικού δεν λείπουν από την πλευρά τους. Κι αυτό διότι δεν έχουν επιχειρήματα να αντιπαραθέσουν. Οι συμπεριφορές τους και όσα έχουν γίνει, οδήγησαν σε αυτό το σημείο, το σημείο... μηδέν! Τώρα πλέον συνειδητοποιούν πώς στην τελική εκείνοι θα είναι οι χαμένοι και όχι ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης