Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πρίντεζης πέρασε τον Μπέρι!

Ο Πρίντεζης πέρασε τον Μπέρι!
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 22:08

Επτά πόντοι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ήταν αρκετοί για να καταστήσουν τον Γιώργο Πρίντεζη, 13ο σκόρερ στην ιστορία της Basket League. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού έφτασε τους 3.483 πόντους καριέρας στο πρωτάθλημα της Α1 και κέρδισε μία θέση στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ της κατηγορίας, προσπερνώντας έναν από τους σπουδαιότερους ξένους της, τον Ουόλτερ Μπέρι. Ο “truth” είχε φορτώσει τα καλάθια των αντιπάλων των ομάδων του στο ελληνικό πρωτάθλημα με 3.476 πόντους, αριθμό που ξεπέρασε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ακόμη ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού με την 357η εμφάνιση του στην κατηγορία, έγινε ο 19ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) αφήνοντας πίσω του τον Νίκο Μπάρλο. Στην αντίστοιχη λίστα του Πρωταθλήματος από καταβολής Α' Εθνικής (από το 1963-64) είναι πλέον 34ος.

Διαβάστε επίσης

Εύκολα η Ζαλγκίρις πριν τον Ολυμπιακό

Εύκολα η Ζαλγκίρις πριν τον Ολυμπιακό

Η προσεχής αντίπαλος των Πειραιωτών επικράτησε με 93-78 εκτός έδρας της Σιαουλιάι, λίγες ημέρες πριν από το πολύ κρίσιμο ματς με τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ.

«Δεν είμαι Πυθία...»!

«Δεν είμαι Πυθία...»!

Για την αγωνιστική κατάσταση των «ερυθρόλευκων» και τα κίνητρα τους, για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας και τις αποφάσεις της διοίκησης τις οποίες υποστηρίζει 1000% γιατί αυτός το επέλεξε, μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

«Άλλο επίπεδο η Α1 από το εφηβικό»

«Άλλο επίπεδο η Α1 από το εφηβικό»

Δίχως να μπορεί να κρύψει το χαμόγελο και τη χαρά του, ο Ιωσήφ Κολοβέρος, μετά το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα του Ολυμπιακού και τους πρώτους του πόντους, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις on camera.