Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα!

Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 14:49

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ από τους Εφήβους του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυναμικά τη σειρά των τελικών με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας.

Στον πρώτο τελικό νίκησαν άνετα με 69-55. Σε περίπτωση νίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (6/4, 21:15) η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού θα κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Τσαλδάρης): Μωραϊτης 4, Σταματίου 2, Κολοβέρος 22, Τσολάκης, Οικονόμου 17, Σανούλης, Ποκουσέφσκι 15, Δρίτσας, Μάντακας, Μοσχόπουλος, Ζευγαράς 7, Αυτιάς 2.

Πρωτέας Βούλας: Ναμίας, Τσιάρας, Λαουράκης, Κοντοθανάσης 3, Μπουρλάκης, Γεωργακόπουλος, Τομαρόπουλος, Ματσάγγος 15, Πολυχρονέας, Καραμαλέγκους 13, Αδαμαντίδης 3, Φιλίππου 21.

Διαβάστε επίσης

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού!

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού!

Από Πέμπτη (4/04) βράδυ θα ξέρει αν με νίκη επί της Νταρουσάφακα περνάει. Τον νοιάζουν κυρίως να χάσουν οι Ζαλγκίρις και Μιλάνο από Ρεάλ και Εφές αντίστοιχα.

Το ματς «κλειδί» για τα πλέι οφ

Το ματς «κλειδί» για τα πλέι οφ

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τα καλά νέα από τη Μαδρίτη και μετά τα άλλα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η νέα εποχή της Ευρωλίγκας

Η νέα εποχή της Ευρωλίγκας

Ο Τζόρντι Μπερτομέου θα φέρει προς ψήφιση, το προσεχές καλοκαίρι, σχετικό όρο που θα δίνει δυνατότητα στις ομάδες να μετέχουν στη διοργάνωση, χωρίς να μετέχουν υποχρεωτικά στα εθνικά τους πρωταθλήματα.