Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδισε τον Αγραβάνη

Κέρδισε τον Αγραβάνη
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 - 12:39
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το χέρια του από ικανοποίηση «τρίβει» ο Ντέιβιντ Μπλατ. Στο χθεσινό φιλικό με το Λαύριο, στο ΣΕΦ, ο παίκτης που κέρδισε τις εντυπώσεις για πολλούς λόγους ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης. Δεν έχουν σημασία μόνο οι 18 πόντοι που σημείωσε ο Έλληνας φόργουορντ. Έχουν σημασία τα τέσσερα τρίποντα και η συνολική του εμφάνιση.

Διότι μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας κι ένα εξίσου σημαντικό που αφορούσε την επάνοδό του για να ξαναβρεί ρυθμό, ο Αγραβάνης αρχίζει να πατάει καλά στο παρκέ. Κι αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία είναι πώς ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμά του.

Επέστρεψε και μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά ο Αμερικανός τεχνικός για τη συνέχεια, τόσο σε ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν όσο και για την επόμενη.

Διαβάστε επίσης

Διήμερο ρεπό από τον Μπλατ!

Διήμερο ρεπό από τον Μπλατ!

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Μ.Παρασκευής και ο κόουτς του Ολυμπιακού τους περιμένει και πάλι τη Δευτέρα του Πάσχα στο ΣΕΦ.

Βαριά «καμπάνα» στον Ερυθρό Αστέρα

Βαριά «καμπάνα» στον Ερυθρό Αστέρα

Τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Αδριατικής Λίγκας με 5 ματς χωρίς την παρουσία του κόσμου του, για όσα έγιναν στον 5ο τελικό με την Μπούντουτσνοστ.

Η Φενέρ στο Final 4! (pics-vids)

Η Φενέρ στο Final 4! (pics-vids)

Δεύτερο «διπλό» στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις οι Τούρκοι, αυτή τη φορά με 99-82 και για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Final 4.