Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προσαρμογή του Τσέρι

Η προσαρμογή του Τσέρι
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 - 15:44
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα από τα θέματα που πρέπει να λύσει αυτό το διάστημα ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι η προσαρμογή του Γουίλ Τσέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε το ντεμπούτο στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά θέλει το χρόνο του.

Σίγουρα στις προπονήσεις γίνεται δουλειά, αλλά το θέμα είναι ματς. Μέσα από αυτά θα μπορέσει να προσαρμοστεί περισσότερα στα συστήματα και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.

Το φιλικό με το Λαύριο ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία. Κι αυτό φάνηκε, διότι ο Τσέρι είχε καλή εικόνα και έδειξε για μια ακόμα φορά πώς είναι παίκτης ομάδας κι αυτό έψαχνε ο Θρύλος, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Διήμερο ρεπό από τον Μπλατ!

Διήμερο ρεπό από τον Μπλατ!

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Μ.Παρασκευής και ο κόουτς του Ολυμπιακού τους περιμένει και πάλι τη Δευτέρα του Πάσχα στο ΣΕΦ.

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Πρίντεζης!

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Πρίντεζης!

Ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης έβγαλε ο Γιώργος Πρίντεζης το πρωί της Μ.Παρασκευής δείχνοντας πως οι ενοχλήσεις στη μέση που τον ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό τον εγκαταλείπουν για τα καλά.

Κέρδισε τον Αγραβάνη

Κέρδισε τον Αγραβάνη

Η εμφάνιση του Έλληνα φόργουορντ στο φιλικό με το Λαύριο ήταν εξαιρετική και ο Μπλατ «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση.

Βαριά «καμπάνα» στον Ερυθρό Αστέρα

Βαριά «καμπάνα» στον Ερυθρό Αστέρα

Τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Αδριατικής Λίγκας με 5 ματς χωρίς την παρουσία του κόσμου του, για όσα έγιναν στον 5ο τελικό με την Μπούντουτσνοστ.