Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφού δεν μας σέβεστε, να μας φοβάστε»

«Αφού δεν μας σέβεστε, να μας φοβάστε»
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 17:44

Δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ έχει δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι ΓΑΥΡΟΙ ανάρτησαν πανό στο Φαληρικό γήπεδο, ενώ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ότι «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός», στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Σε ένα από τα πανό που αναρτήθηκαν στο ΣΕΦ, γράφεται χαρακτηριστικά: «Αφού δεν μας σέβεστε, να μας φοβάστε». Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να στέλνουν το ξεκάθαρο μήνυμά τους!

Ο κόσμος του Θρύλου αποτελεί την ασπίδα της ομάδας, κάτι το οποίο αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξη του προς τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Μέχρι τέλους... ομάδα και κόσμος μαζί

Μέχρι τέλους... ομάδα και κόσμος μαζί

Ο Ολυμπιακός έκανε άριστα τη δουλειά στο παρκέ. Κέρδισε τον Προμηθέα με 86-59 και με ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές παίζει προημιτελικά στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Βροντερό μήνυμα από τον κόσμο.

Ούτε ορθογραφία, ούτε μαθηματικά

Ούτε ορθογραφία, ούτε μαθηματικά

Ούτε μία ώρα δεν πέρασε και ήρθε η πρώτη κωλοτούμπα. Αποσύρεστε αλλά θα παίξετε στο… «2-7» στα πλέι οφ; Ο Ολυμπιακός παίζει με ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές. Είστε; Και στο… 3-6. Ούτε τα βασικά δεν ξέρετε.