Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε ορθογραφία, ούτε μαθηματικά

Ούτε ορθογραφία, ούτε μαθηματικά
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 16:55

Να τη η κωλοτούμπα. Από τη μία αποσύρεστε, από την άλλη «2-7»! κατ’ αρχήν ούτε από ορθογραφία ούτε από… μαθηματικά. Έτσι όπως γίνονται τα πράγματα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν στα πλέι οφ στο «3-6» κι όχι στο «2-7».

Τελικά, δεν μας λένε τι ισχύει; Θα αποσυρθείτε από το πρωτάθλημα αλλά θα παίξετε στα πλέι οφ; Δεν πέρασε καλά-καλά ούτε μία ώρα και ήρθε η κωλοτούμπα! Αναμένουμε και τις άλλες. Σε πανικό βρίσκεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αποσύρεται μεν, αλλά παίζει στα πλέι οφ δε.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία βάση. Με ξένους διαιτητές παίζετε; Στο 2-7, στο 3-6, όπου θέλετε. Παίζετε με ξένους διαιτητές; Ή μόνο με Αναστόπουλο;

Πέσατε στην παγίδα που στήσατε και το φυσάτε και δεν κρυώνει τώρα! Ούτε τους κανονισμούς δεν ξέρατε και περιμένατε να πέσει ο Ολυμπιακός; Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα! Τρέχατε τελευταία στιγμή να «ορίσετε» τον Αναστόπουλο απειλώντας «θα γα….σω» όλο το μπάσκετ» και τώρα που δήλωσε κώλυμα, έχετε τρελαθεί; Έχει κλονιστεί όλο το σύστημα; Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα.

ΥΓ: «Κράτος» είναι ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης

Αποσύρεται ο ΠΑΟ από το πρωτάθλημα!

Αποσύρεται ο ΠΑΟ από το πρωτάθλημα!

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πώς δεν κατεβαίνουν στο ματς με την Κύμη, όπως και ότι θα απέχουν από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα.