Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άκυρη η βαθμολογία και τα πλέι οφ από την Αθ. Δικαστή!

Άκυρη η βαθμολογία και τα πλέι οφ από την Αθ. Δικαστή!
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 16:21

Η Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ έβγαλε απόφαση για τον Ολυμπιακό και για τον λόγο που δεν κατέβηκε στον προημιτελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό και όλοι στάθηκαν στην αναμενόμενη βαρύγδουπη ποινή. Του υποβιβασμού μετά της αφαίρεσης 6 βαθμών στην βαθμολογία της ερχόμενης περιόδου. Η απόφαση όμως αναφέρει και:

«…ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε κατά την οικεία αγωνιστική περίοδο, δεν αντικαθίσταται και το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις υπόλοιπες ομάδες και αυτή κατατάσσεται τελευταία στον πίνακα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του οικείου Πρωταθλήματος μετά από τις ομάδες που καταλαμβάνουν αγωνιστικά τις τελευταίες θέσεις».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι έχουμε αλλαγές στη βαθμολογία και φυσικά στα ζευγάρια των πλέι οφ.

Σύμφωνα με την απόφαση από την Αθλητικό Δικαστή (η οποία πήγε με βάση τον κανονισμό), ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματα που είχε φέρει ο Ολυμπιακός που βγήκε 6ος. Πάει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δηλαδή, κάτω από το Λαύριο και τον Κολοσσό που έχουν πέσει στην Α2. Οπότε ο Άρης βγαίνει 8ος, άρα μπαίνει στα πλέι οφ και φυσικά αλλάζουν τα ζευγάρια των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός πάει 4ος και καλείται να παίξει με τον ΠΑΟΚ κ.ο.κ.

Διαβάστε επίσης

Ο Ντέιβις ρυθμίζει Χάινς-Χάντερ στην ΤΣΣΚΑ

Ο Ντέιβις ρυθμίζει Χάινς-Χάντερ στην ΤΣΣΚΑ

Νέο ισπανικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα το «encestando.es» αναφέρει πως η Ρεάλ τελικά αποσύρεται από την απόκτηση του Ντέιβις ο οποίος έχει πρόταση στα χέρια του από την ΤΣΣΚΑ για 2 χρόνια.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε...

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε...

Έβγαλε απόφαση για τον Ολυμπιακό που δεν κατέβηκε στο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟ (20/5), υποβιβάζοντάς τον στην Α2. Εκκρεμούν οι αποφάσεις στο ΑΣΕΑΔ από τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι».