Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ρεάλ και Φενέρ για Μιλουτίνοφ... που θέλει Ολυμπιακό» (pic)

«Ρεάλ και Φενέρ για Μιλουτίνοφ... που θέλει Ολυμπιακό» (pic)
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 16:43

Το γαϊτανάκι γύρω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για τον ίδιο συνεχίζεται. Μετά τα δημοσιεύματα για την πρόταση της Μπαρτσελόνα αξίας 7 εκ. ευρώ για τρία χρόνια, ήρθαν αυτά για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης (δεν θα ανανεώσει τον Αγιόν) και της Φενέρμπαχτσε.

Ο Στέπαν Βίντοβιτς τονίζει επίσης πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει οψιόν μόνο για το ΝΒΑ, που σημαίνει πως αν οι Σπερς τον θέλουν καταβάλλουν τη ρήτρα και τον αποκτούν, ενώ για την Ευρώπη, θα πρέπει να τον πουλήσει ο Ολυμπιακός.

Πρόθεση βέβαια των «ερυθρόλευκων» είναι να το αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές και φυσικά επιμήκυνση χρονικής διάρκειας.

Διαβάστε επίσης

Μπούντουσνοστ: «Γι αυτό φύγαμε…»!

Μπούντουσνοστ: «Γι αυτό φύγαμε…»!

Θέση μέσω επίσημης ανακοίνωσης πήρε η Μπούντουσνοστ αναφορικά με τη Γ.Σ. της ABA Liga και τα αιτήματα που έθεσε αλλά και την αποχώρησή της από το επεισοδιακό συμβούλιο.

Δεν κάνει φέτος το τουρνουά στη Σύρο ο Πρίντεζης!

Δεν κάνει φέτος το τουρνουά στη Σύρο ο Πρίντεζης!

«Για ένα συνδυασμό λόγων και γεγονότων και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικότερα» εξήγησε ο εκ ων αρχηγών του Ολυμπιακού.

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός δεν θα αποδυναμωθεί τη νέα σεζόν, καθώς στόχος είναι μια πολύ καλή σεζόν στην Euroleague.