Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΣΑΚΕ αλά Σουρωτή by dpg;

ΕΣΑΚΕ αλά Σουρωτή by dpg;
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 01:16

Μπερδευτήκατε είμαστε σίγουροι… Εδώ είμαστε να σας τα αναλύσουμε όμως. Όπως θα διαβάσατε ή θα ακούσατε υπάρχει θέμα με τον κεντρικό χορηγό του ΕΣΑΚΕ την Betshop που με τα χίλια ζόρια βρήκε ο Γαλατσόπουλος και την τελευταία στιγμή. Η Betshop που ήταν να ανανεώσει τον Μάρτιο μετά πήγαμε στον Απρίλιο και φτάσαμε Ιούνιο έστειλε το μήνυμά της πως «χωρίς Ολυμπιακό τι να κάτσουμε να συζητήσουμε».

Στριμώχτηκαν οι κύριοι του 13-1 και κοίταξαν τον Παναθηναϊκό. Λεφτά περιμένουν… Μα από χορηγό μα από τηλεοπτικά. Λεφτά…

Θυμήθηκαν μάλλον τη φράση του Μάνου Παπαδόπουλου πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωτοπόρος. Βγαίνει λοιπόν μία μέρα μετά από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ από το οποίο δεν βγήκε τίποτα ουσιαστικό και από το οποίο απουσίασε ο Ολυμπιακός η… είδηση δειλά-δειλά πως ο Γιαννακόπουλος θα δώσει τον βασικό χορηγό στον ΕΣΑΚΕ και μάλιστα με περισσότερα λεφτά σε κάθε ομάδα από τη Betshop. Οκτακόσια παίρνανε και πάνε για ένα διακόσια δια χειρός dpg. Έτσι αναφέρει το ρεπορτάζ και του πρώην προέδρου της ΑΕΚ Μπάμπη Καραμανλή.

Ο DPG κατά κόσμον Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βάλει τον βασικό χορηγό. Θα είναι η ΒΙΑΝΕΞ; Τα Superfoods; Ο δημοσιογραφικός όμιλος που διατηρεί; Θα δούμε. Θυμίζει πολύ την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη με τη χορηγία ΣΟΥΡΩΤΗ στη Superleague. Μπορεί να του έδωσε την ιδέα και ο γιος του Σαββίδη.

Αυτά διαχέονται τις τελευταίες ώρες. Ο Γιαννακόπουλος συζητάνε στον ΕΣΑΚΕ θα δώσει τη λύση. Το μόνο που εύχονται και λένε μεταξύ τους ας μην είναι σαν την προηγούμενη φορά που τους έπεισε πως θα μπει πρωτοπόρος για το τηλεοπτικό και αυτός πήγε και υπέγραψε μόνος του με τη Nova και το μάθανε από το διαφημιστικό σποτ.

Φυσικά αναμένεται με λαχτάρα να υλοποιηθεί η χορηγία που φαίνεται πως έταξε καθώς είναι γνωστό πως ότι λέει το εννοεί και το πράττει. Δεν κάνει πισωγυρίσματα..

Διαβάστε επίσης

«Η Μακάμπι παρακολουθεί τον Μάντζαρη» (pic)

«Η Μακάμπι παρακολουθεί τον Μάντζαρη» (pic)

Σενάρια αναφέρουν πως η Μακάμπι παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Αν χωρίσει με τον Ολυμπιακό τότε θα μιλήσει με την πλευρά του Έλληνα γκαρντ τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Σφαιρόπουλος.