Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με 1 ευρώ θα το γεμίσετε;

Με 1 ευρώ θα το γεμίσετε;
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 17:18

Η κατρακύλα και η απόλυτη ξεφτίλα στο ελληνικό μπάσκετ συνεχίζεται. Ένα πρωτάθλημα παρωδία που θέλανε να τελειώσει όπως-όπως για να μην πληρώνουν (όσοι κι αν) παραπάνω τους Αμερικανούς. Ο πρώτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Προμηθέα έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων. Πανό από τη μία πλευρά για τα ακριβά εισιτήρια όπου ανέγραφαν «είμαστε οπαδοί και όχι υπάλληλοι», οργισμένη αντίδραση –όπως τη μοίρασε στα μίντια ενημερώνοντας πως έφυγε από το γήπεδο- από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που έβαλλε κατά των οπαδών, τους χαρακτήρισε ντροπή και είπε πως η τιμή αυτή (25 ευρώ) ήταν η χαμηλότερη.

Μετά από όλα αυτά; Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σε μία ακόμη κυβίστηση, είδε και αποείδε πως μπορεί να πάρει πρωτάθλημα μεταξύ συγγενών και φίλων και έβαλε γενική είσοδο στον 3ο τελικό στο ΟΑΚΑ… 1 ευρώ. Θα μπει μέσα οικονομικά είναι η αλήθεια, αλλά κερδοφόρα εταιρεία είναι ούτως ή άλλως. Έχει λεφτά για να καλύψει τρύπες.

Διαβάστε επίσης

Τέλος ο Πιανιτζάνι, ανέλαβε ο Μεσίνα τη Μιλάνο

Τέλος ο Πιανιτζάνι, ανέλαβε ο Μεσίνα τη Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι και την έναρξη αυτής με τον Ετόρε Μεσίνα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αλλά και χρέη προέδρου.