Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφήνει Έβανς και πάει γι άλλα…

Αφήνει Έβανς και πάει γι άλλα…
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 19:24
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Τζέρεμι Έβανς προφορικά, ωστόσο το οριστικό deal ώστε να πέσουν οι υπογραφές δεν ήρθε ποτέ. Ο Αμερικανός ζήτησε χρόνο για να δει τις πιθανότητες που έχει για το ΝΒΑ, ωστόσο οι μέρες πέρασαν και στον Ολυμπιακό δεν θα κάτσουν να περιμένουν πότε κι αν βρει ομάδα στο ΝΒΑ ο Τζέρεμι Έβανς.

Από τη στιγμή που ψάχνει κάτι διαφορετικό είναι δικαίωμα του, ωστόσο στον Ολυμπιακό πρέπει να κοιτάξουν και τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες. Αφήνουν λοιπόν πίσω τους την περίπτωση του Έβανς και πάνε γι άλλα. Ο Μπλατ ήδη κοιτάζει άλλες περιπτώσεις για το «4» της ομάδας, έναν παίκτη αθλητικό, με τα στοιχεία που έχει ο Έβανς, κι αν βρει φυσικά θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Ο περίπτωση του Έβανς δεν έχει αποκλειστεί μόνο αν ο ίδιος επιστρέψει στη αρχική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες δεν έχουν βρει κάτι που να τους καλύπτει. Αν βρουν παίκτη είναι δεδομένο πως θα προχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης

Το background στην απόκτηση του Πάντερ

Το background στην απόκτηση του Πάντερ

Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τον Κέβιν Πάντερ (1+1 είναι το συμβόλαιο) ούτως ή άλλως. Είτε προχωρούσε το θέμα του Κώστα Σλούκα είτε όχι. Είτε έρθει ο Ουοναμέικερ είτε άλλος…Οι πληροφορίες που συνέλεξε ο Μπλατ για τον Αμερικανό.

Η δικαίωση των Αγγελόπουλων, το ΑΦΜ και οι κωλοτούμπες!

Η δικαίωση των Αγγελόπουλων, το ΑΦΜ και οι κωλοτούμπες!

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την παρανομία. Καμία θέση στην Α1. Παραμύθια τα περί ΑΦΜ. Πολεμάει το σύστημα. Α1 με την υπάρχουσα κατάσταση και τα ίδια πρόσωπα δεν παίζουν. Κι αν έρθει η ώρα και συναντήσουν την ίδια κατάσταση… πάλι τα ίδια θα κάνουν! Το σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ και το CAS.

Οι επόμενες κινήσεις του Μπλατ!

Οι επόμενες κινήσεις του Μπλατ!

Ο Ολυμπιακός μετά τον Πάντερ, συζητάει με τον Μπράντον Πολ (για το 2-3) και πηγαίνει προσεκτικά και με τακτική για τον «άσο». Ουοναμέικερ και Τεόντοσιτς μένουν στη λίστα. Δευτέρα ανακοινώνεται ο Κόνιαρης.