Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανοικτή η πόρτα μας για Μίλος, αλλά…»

«Ανοικτή η πόρτα μας για Μίλος, αλλά…»
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 - 19:45

Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς έχει κάνει μέχρι στιγμής εξαιρετική δουλειά, σχεδιάζοντας την ομάδα για την επιστροφή της στην Ευρωλίγκα. Έχει αποκτήσει ήδη τους Μπράουν, Κούζμιτς, Τζένκινς και Γκιστ ενώ έχει ανανεώσει τους Μπάρον, Τσόβιτς, Λάζιτς, Περπέρογλου, Φαγιέ, Ντόμπριτς και Σίμανιτς. Στο Βελιγράδι έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μίλος Τεόντοσιτς και ο πρόεδρος του συλλόγου Νεμπόισα Τσόβιτς πήρε θέση…

«Δεν αμφισβητείται ότι ο Τεόντοσιτς είναι Ερυθρός Αστέρας. Η πόρτα είναι πάντα ανοικτή γι αυτόν, αλλά δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε κλαμπ όπως η Εφές, η Μακάμπι, ο Ολυμπιακός. Έχει οικογένεια πλέον και τον καταλαβαίνω απόλυτα καθώς θα κοιτάξει να κάνει το καλύτερο γι αυτήν. Τώρα προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο της Κίνας. Η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι πάντα ανοικτή. Αν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον μπορούμε να διαπραγματευτούμε».

Ο Τσόβιτς μάλιστα υποστήριξε πως το μπάτζετ των «ερυθρόλευκων» δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 4.5 εκ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των εργαζόμενων, όχι μόνο των παικτών.

Διαβάστε επίσης