Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουζμίνσκας, γκαρντ και… 8 ξένοι!

Κουζμίνσκας, γκαρντ και… 8 ξένοι!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 16:31
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό, με την απόκτηση του Ίθαν Χαπ έφτασαν τις 6 προσθήκες αυτό το καλοκαίρι, καθώς προηγήθηκαν οι Πάντερ, Κόνιαρης, Πολ, Ρούμπιτ και Μπάλντγουϊν και οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε ακόμα δύο προσθήκες, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα έχει 8 ξένους. Δεν υπάρχει περιορισμός, μπορεί στην Ευρωλίγκα να έχει όσους θέλει στο ρόστερ της και αναμφισβήτητα «γεμίζει».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και η διοίκηση του Ολυμπιακού, εβρισκόμενοι σε «ανοικτή» επικοινωνία κινούνται πλέον για τις προσθήκες δύο ακόμη παικτών, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να έχει κυκλωμένα στη λίστα του τα ονόματα.

Για το «4», πρώτος στόχος φαίνεται να είναι ο Κουζμίνσκας, που έμεινε ελεύθερος από τη Μιλάνο, με τον Μπλατ να τον έχει κοιτάξει και πέρσι, αλλά για τη θέση «3». Δεν προχώρησε σε αυτή την προοπτική, αλλά του αρέσει για τη φυσική του θέση (Ζαλγκίρις, Μάλαγα) καθώς είναι μακρύς, αθλητικός και με καλό μακρινό σουτ.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει κάποια ονόματα που εξετάζει ζεστά και για το 2ο γκαρντ που θα αποκτηθεί στον «άσο», μετά την αποχώρηση του Γκος για το ΝΒΑ.

«Ανοικτό» είναι τώρα το όλο θέμα με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Μπορεί πολλοί να θεώρησαν- με την απόκτηση του Χαπ και την επικείμενη ενός 4αριού (Κουζμίνσκας;) – ότι ο Αγραβάνης περισσεύει και δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του συμβολαίου του (25 Ιουλίου λήγει) αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική τους απόφαση.

Διαβάστε επίσης

Ανανεώσεις διαρκείας με guest star τον Κόνιαρη (pics)

Ανανεώσεις διαρκείας με guest star τον Κόνιαρη (pics)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας του Ολυμπιακού και την Πέμπτη (18/7) μια έκπληξη περίμενε τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς παρέλαβαν την κάρτα διαρκείας τους από τον Αντώνη Κόνιαρη.

Financial Fair Play και… στην Ελλάδα!

Financial Fair Play και… στην Ελλάδα!

Ωραία η πρόταση του Γιαννακόπουλου. Να την καταθέσουν επίσημα να ισχύσει και στην Ελλάδα. Οικονομικά όρια και όλα στο φως. Συμβόλαια, λογιστικά βιβλία, τα πάντα…