Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η καλύτερη επιλογή, ταιριάζω με τον Ολυμπιακό»

«Η καλύτερη επιλογή, ταιριάζω με τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 - 21:56
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μετά από 4 χρόνια στο Ουισκόνσιν ο Ίθαν Χαπ υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για την πρώτη του επαγγελματική χρονιά. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, για τους στόχους του, τον κόουτς Μπλατ και τα όσα γνωρίζει για τον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα…

«Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος, πέρασα 4 χρόνια στο Ουισκόνσιν κι έμαθα μπάσκετ. Νομίζω όμως πως πλέον θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο εδώ κι ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε πολλές νίκες» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Όταν ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον ατζέντη μου κι ο κόουτς Μπλατ με πήρε τηλέφωνο αισθάνθηκα πως είναι η καλύτερη επιλογή, αισθάνθηκα πως ταιριάζω με αυτή την ομάδα».

Για το παιχνίδι του είπε: «Έχω ικανότητες πάσας και ελέγχου της μπάλας όπως οι γκαρντ. Μεγάλωσα ως γκαρντ όποτε ξέρω πως είναι η οπτική αυτή».

Για τους στόχους του είπε: «Θέλω να βοηθήσω να πάρουμε νίκες και τίτλους. Είδα στο ίντερνετ κάποια ματς της Ευρωλίγκας, παίζουν με δύναμη, παίζουν καλά μαζί και πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου. Είδα και βίντεο με τους οπαδούς, ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους, είναι πιστοί. Να ξέρουν πως θα δίνω πάντα το 110%».

Διαβάστε επίσης

«Να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (vid)

«Να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θέλει να γίνει ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κρύφτηκε στις πρώτες του δηλώσεις όντας «ερυθρόλευκος». Χαρακτήρισε θρύλο τον Βασίλη Σπανούλη και είπε ότι θέλει πάντα να κερδίζει και αρνείται την ήττα.