Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (vid)

«Να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (vid)
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 - 21:42
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θέλει να γίνει ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κρύφτηκε στις πρώτες του δηλώσεις όντας «ερυθρόλευκος». Χαρακτήρισε θρύλο τον Βασίλη Σπανούλη και είπε ότι θέλει πάντα να κερδίζει και αρνείται την ήττα.

Ο Μπόλντγουϊν στις δηλώσεις του στο «Ελ. Βενιζέλος» εν τη αφίξη του στην Αθήνα, υποστήριξε αρχικά πως «είμαι χαρούμενος που έρχομαι κάπου που μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να προσπαθήσω σκληρά και να κερδίσω την Ευρωλίγκα».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα φέρει στην ομάδα, είπε:
«Μπορώ να φέρω αθλητικότητα στην ομάδα να είμαι ο πλέι μέικερ της ομάδας και να είμαι ο ηγέτης της».

Για το ότι θα υπάρξει συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη, ανέφερε: «Είναι τιμή μου να είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, έχω ακούσει μόνο σπουδαία λόγια γι αυτόν, είναι Θρύλος και ανυπομονώ να παίξω δίπλα του».

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους; «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι οι στόχοι της ομάδας, θέλω να κερδίζω και αρνούμαι να χάνω. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε να έχουμε μια σπουδαία χρονιά».

Διαβάστε επίσης

Έκοψε τη χορηγία στον ΕΣΑΚΕ και η CosmoteTV

Έκοψε τη χορηγία στον ΕΣΑΚΕ και η CosmoteTV

Ο Σύνδεσμος χάνει άλλες 130.000 ευρώ τη στιγμή που οι εργαζόμενοι είναι ανήσυχοι, αφενός γιατί αναμένουν να πληρωθούν, αφετέρου γιατί αιωρείται το σύννεφο των περικοπών πάνω από τα κεφάλια τους.