Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά σε Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019 - 11:48

Πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, φέρνουν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο κοντά στον Ολυμπιακό! Ο νεαρός μπασκετμπολίστας, ένα από σπουδαία ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος όμως αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα τον τελευταίο χρόνο, είναι κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να πάρει, έτσι, μία ακόμη ευκαιρία στην καριέρα του, για να δείξει την πραγματική του αξία.

Το project που δεν είχε πιάσει στον Παναθηναϊκό, αφού ο νεαρός έδειχνε να μην κολλάει εκεί, μετακομίζει, όπως όλα δείχνουν στο λιμάνι, με τον Χαραλαμπόπουλο να… έχει και μέσα του τον Ολυμπιακό, αφού είναι και οπαδός της ομάδας του Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα αποσπάσει την υπογραφή του και θα τον δώσει, για έναν χρόνο δανεικό, στον Ιωνικό Νικαίας ή τον Κολοσσό Ρόδου.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τονώσει εκ νέου το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, μετά τις αρκετές μεταγραφές ξένων παικτών, τις οποίες έχει κάνει φέτος το καλοκαίρι. Ο Θρύλος δίνει την ευκαιρία στον νεαρό να παίξει ξανά έναν χρόνο, υπό την σκέπη του και να επιστρέψει στην ομάδα της σεζόν 2020-21, για να πάρει την ευκαιρία του, στο κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Έμειναν 14 στη Σερβία, μέσα ο Μιλουτίνοφ

Έμειναν 14 στη Σερβία, μέσα ο Μιλουτίνοφ

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πριν από τα δύο φιλικά με τη Λιθουανία, αρχικά στο Βελιγράδι (10/08) και κατόπιν στο Κάουνας(12/08) έκοψε ακόμα τρεις παίκτες από την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας της χώρας του...

Φοροελαφρύνσεις σε ΠΑΕ και ΚΑΕ!

Φοροελαφρύνσεις σε ΠΑΕ και ΚΑΕ!

Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να δοθούν κίνητρα στις ομάδες ώστε να συνεχίσουν τις επενδύσεις, με μικρότερο συντελεστή φορολογίας.