Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

100άρα η Λιθουανία με διψήφιο Κουζμίνσκας!

100άρα η Λιθουανία με διψήφιο Κουζμίνσκας!
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:58

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Λιθουανία του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα. Οι Λιθουανοί επικράτησαν με 101-47 της Σενεγάλης, δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση, κυριαρχώντας σε κάθε κατηγορία.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας του Ολυμπιακού, που ξεκίνησε στην αρχική 5άδα, τελείωσε το ματς κι αυτός διψήφιος σε πόντους, καθώς σε 20 λεπτά είχε 11 πόντους αν και δεν ήταν στα ποσοστά του, όπως θα ήθελε. Είχε 2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντο και 4/4 βολές. Είχε επίσης 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Πρώτοι σκόρερ για τους Λιθουανούς ήταν με 13 πόντους έκαστος, οι Βαλαντσιούνας, Καλνιέτις και Σαμπόνις, ενώ 12 πέτυχε ο Γκριγκόνις και από 10 πρόσθεσαν οι Γιανκούνας και Λεκαβίτσιους.

Διαβάστε επίσης

Γ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ για μια δουλειά»

Γ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ για μια δουλειά»

Στην Κίνα επικρατεί πανδαιμόνιο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να τραβήξει από πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας πως όλη αυτή η αποθέωση δεν τον επηρεάζει, ενώ πρόσθεσε πως δεν αισθάνεται ο πιο σημαντικός παίκτης της Εθνικής ομάδας.

Επιστροφή στη βάση του και μετά Ιταλία!

Επιστροφή στη βάση του και μετά Ιταλία!

Το βράδυ της Κυριακής (1/9) η αποστολή του Ολυμπιακού παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά. Θα συνεχίσει στο ΣΕΦ και ακολούθως πάει Ιταλία για το πρώτο τουρνουά.