Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει και ο Κόνιαρης στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Μπαίνει και ο Κόνιαρης στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:57
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τη δουλειά στο Μέτσοβο και το βράδυ της Κυριακής (1/09) επιστρέφει στη βάση της τον Πειραιά, και όπως είναι λογικό και επόμενο, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του για τη Δευτέρα, προκειμένου να ξεκουραστούν και να αποφορτίσουν λίγο το μυαλό τους, από τις απανωτές προπονήσεις και το… βουνό.

Την Τρίτη (3/09) το πρωί ο κόουτς του Ολυμπιακού αναμένει τους παίκτες του στο ΣΕΦ για να συνεχίσουν τη δουλειά και μάλιστα θα έχει ένα νέο πρόσωπο στην προετοιμασία της ομάδας. Ο λόγος για τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος θα μπει στην προετοιμασία της νέας του ομάδας, μετά την ολιγοήμερη άδεια που είχε.

Ο νεαρός γκαρντ ήταν ο τελευταίος που «κόπηκε» από τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Είχε ταξιδέψει κανονικά στην Κίνα με την Εθνική ομάδα, όπου άπαντες ανέμεναν την κατάσταση του Κώστα Σλούκα μετά τον τραυματισμό του. Από τη στιγμή που ο Σλούκας εξασφάλισε θέση στην αποστολή της ομάδας, κρίθηκε μία θέση στα γκαρντ, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να προτιμάει τον πιο έμπειρο Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Αντώνης Κόνιαρης αφού ξεκουράστηκε λίγες ημέρες, είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Θα προπονηθεί την Τρίτη με τους υπόλοιπους και την Τετάρτη (4/09) θα αναχωρήσουν άπαντες για την Λούκα της Ιταλίας και το πρώτο τουρνουά στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή των Εφές, Μιλάνο και Βενέτσια.

Διαβάστε επίσης

Γ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ για μια δουλειά»

Γ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ για μια δουλειά»

Στην Κίνα επικρατεί πανδαιμόνιο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να τραβήξει από πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας πως όλη αυτή η αποθέωση δεν τον επηρεάζει, ενώ πρόσθεσε πως δεν αισθάνεται ο πιο σημαντικός παίκτης της Εθνικής ομάδας.