Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Cosmote το «Γκομέλσκι Καπ»!

Στην Cosmote το «Γκομέλσκι Καπ»!
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:23
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μόσχα, ώστε για 2η συνεχόμενη preseason να πάρει μέρος στο «Γκομέλσκι Καπ», που θα διεξαχθεί στις 24 (Τρίτη) και 25 (Τετάρτη) Σεπτεμβρίου.

Το ιστορικό τουρνουά θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV με την οποία ο Ολυμπιακός είχε συνεργασία, αλλά «πάγωσαν» οι δύο πλευρές το συμβόλαιό τους, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1, παρά μόνο στην Ευρωλίγκα. Όταν (κι αν) αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Basket League θα ενεργοποιηθεί ξανά η συμφωνία.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ λοιπόν την Τρίτη (24/09) στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Ούνικς Καζάν του Βαγγέλη Μάντζαρη πλέον, στον 1ο ημιτελικό του τουρνουά και το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το CosmoteSport 4, όπως επίσης και ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Προμηθέα Πάτρας (20:00).

Την Τετάρτη (25/09) θα διεξαχθούν οι τελικοί (μικρός και μεγάλος) τις ίδιες ώρες (17:00 και 20:00) και τα ζευγάρια θα βγουν ανάλογα με τα αποτελέσματα στους ημιτελικούς.

Διαβάστε επίσης

Τουπάν: «Περίμενα για ΝΒΑ, αλλά…»!

Τουπάν: «Περίμενα για ΝΒΑ, αλλά…»!

Ο Γάλλος, πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια καθώς αποχώρησε αδικαιολόγητα από την ομάδα, μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά και για την πρόταση από το ΝΒΑ που περίμενε και… δεν ήρθε!