Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O «τσάμπα» Μάκης χρωστάει από πρόπερσι στον Ξανθόπουλο

O «τσάμπα» Μάκης χρωστάει από πρόπερσι στον Ξανθόπουλο
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 18:09

Μόνο «λεζάντα», λόγια και αγκαζέ στο «μπλοκ» του Παναθηναϊκού. Από πράξεις και κυρίως πληρωμές… τίποτα. Ο λόγος για τον Μάκη Αγγελόπουλο που κουνάει το δάκτυλο για να κάνει μαθήματα υπέρ του… μπάσκετ και φυσικά της Fiba, αλλά για να κουνήσει το χέρι του και γενικότερα να το βάλει στη τσέπη ούτε λόγος.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος απηύδησε, καθώς καλούσε στο τηλέφωνο κάποιον από τη διοίκηση, τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζέρ του, αλλά τους αγνοούσαν με αποτέλεσμα να κάνει προσφυγή.

Όπως εξηγεί ο ίδιος…

«Στα 18 χρόνια που είμαι επαγγελματίας αθλητής, πρώτη φορά βρίσκομαι σε τόσο δυσάρεστη θέση, ώστε να αναγκαστώ να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση!

Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές και δημοσίως, πέρασα δύο πολύ όμορφα και επιτυχημένα χρόνια στην ΑΕΚ. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε ό,τι αφορά τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου.

Η ομάδα μου χρωστάει ακόμα το πριμ από την κατάκτηση του FIBA BCL από πρόπερσυ και μισθούς και πριμ από πέρυσι. Το συμβόλαιό μου έληξε τον Ιούνιο και όλον αυτό τον καιρό δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα χρωστούμενα.

Ο ίδιος έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός μου για να επικοινωνήσω με την διοίκηση, έστω για έναν διακανονισμό, και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, ούτε καν απαντούν στο τηλέφωνο!

Με αυτά τα δεδομένα, με λύπη αναγκάζομαι να καταφύγω στα δικαστήρια για να διεκδικήσω τα χρήματα που έχω δουλέψει».

Διαβάστε επίσης

Γεννημένος να γράφει ιστορία (vid)

Γεννημένος να γράφει ιστορία (vid)

Απολαύστε την εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο, με την οποία κατέκτησε την κορυφή στο rating ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Εξαφανισμένοι είναι τόσο στον επίσημο Παναθηναϊκό όσο φυσικά και οι αθλητές τους, Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας. Δεν μας προκαλεί εντύπωση, καθώς έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρακτικές.