Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτσε να βγάλουμε μια φωτό, ούτε που θα το καταλάβεις… (pics)

Κάτσε να βγάλουμε μια φωτό, ούτε που θα το καταλάβεις… (pics)
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 12:37

Φθηνές δικαιολογίες, στον απόηχο μίας ντροπιαστικής ενέργειας, η οποία, λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, το μόνο που κάνει είναι να δυναμιτίζει το κλίμα, να σηκώνει ένταση και να προκαλεί. Σύμφωνα με την Θ.13 Ρόδου, λοιπόν, ο Βουγιούκας και Καλάθης δεν… αντιλήφθηκαν ότι βγήκε η περιβόητη φωτογραφία, στην οποία οι δύο παίκτες κρατούν το μπλουζάκι-εμετό, με το θλιβερό μήνυμα, προς τον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει, βέβαια, όλοι οι εμπλεκόμενοι, από τους οποίους ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει πως η φωτό ήταν επεξεργασμένη (αλίμονο, μη χάσουν και τα… credits), να μας εξηγήσουν πως γίνεται ο Καλάθης και ο Βουγιούκας να τεντώνουν το μπλουζάκι και να ποζάρουν χαμογελαστοί, κοιτώντας όλοι προς την ίδια κατεύθυνση και παράλληλα να… μην αντιλαμβάνονται ότι βγαίνουν φωτογραφία!

Πιο πιστευτό θα ήταν να μας έλεγαν ότι ο Καλάθης δεν ξέρει… αγγλικά και δεν κατάφερε να διαβάσει τον χαρακτηρισμό προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, σε αυτό το μπλουζάκι-εμετό!

Κάποιοι προσπαθούν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Ο αθλητικός εισαγγελέας θα ασχοληθεί με το ζήτημα, ή θα μείνει ατιμώρητη, αυτή η ντροπιαστική ενέργεια των δύο παικτών του Παναθηναϊκού;

Διαβάστε επίσης

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Εξαφανισμένοι είναι τόσο στον επίσημο Παναθηναϊκό όσο φυσικά και οι αθλητές τους, Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας. Δεν μας προκαλεί εντύπωση, καθώς έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρακτικές.