Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι παίκτες… δεν είδαν, ο «πρόεδρος»… δεν είπε!

Οι παίκτες… δεν είδαν, ο «πρόεδρος»… δεν είπε!
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 18:37

Σιγά που θα το παραδέχονταν… Είπαμε, άλλοι φοράνε τα παντελόνια γιατί μπορούν και τα υποστηρίζουν και άλλοι τα φοράνε για το… κρύο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει αρνηθεί προφορικά –γιατί δεν μπορεί να το στηρίξει με επιχειρήματα- ότι έχει γραφτεί στα φύλλα αγώνος (όπως «ο εφευρέτης της αλητείας» ή το υβρεολόγιο και οι απειλές στον Φούφη), λέγοντας πως απλά τα έγραψαν οι διαιτητές… από μόνοι τους ή το πολύ-πολύ να ζητήσει καμιά συγνώμη στον… τηλεφωνητή του Σπανούλη, απέδειξε και πάλι πόσο μάγκας, αληθινός και παντελονάτος είναι.

Έβγαλε προσωπική δήλωση με την οποία λέει πως ουδέποτε ζήτησε να απολυθεί ο Γιώργος Συρίγος από το Sport 24. Αφού το λέει ο Δ. Γιαννακόπουλος ο οποίος ότι λέει ισχύει και δεν κάνει κωλοτούμπες, δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε.

Απλά αφήνουμε εδώ αυτό…

ΥΓ: Οι παίκτες τους δεν είδαν τι μπλούζα κρατούσαν, ο «πρόεδρος» δεν είπε, δεν ζήτησε…

Κολυμπάτε μέσα στην αλήθεια.

Πως πάει το σύνθημα… «… του παο η ιστορία…»!

Διαβάστε επίσης

Γεννημένος να γράφει ιστορία (vid)

Γεννημένος να γράφει ιστορία (vid)

Απολαύστε την εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο, με την οποία κατέκτησε την κορυφή στο rating ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Εξαφανισμένοι είναι τόσο στον επίσημο Παναθηναϊκό όσο φυσικά και οι αθλητές τους, Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας. Δεν μας προκαλεί εντύπωση, καθώς έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρακτικές.