Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το φύλλο αγώνα «καίει» Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ!

Το φύλλο αγώνα «καίει» Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ!
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 15:34

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη... φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, στο πρόσφατο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα. Στοιχεία που «καίνε» τον Γιαννακόπουλο και τον ΠΑΟ!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Sport24 Radio 103,3, στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι, γράφτηκε για συγκεκριμένο οπαδό, που καθόταν στις πολυθρόνες, ότι επιτέθηκε φραστικά στον Λουίτζι Λαμόνικα. Τον εξύβρισε χυδαία, αλλά και την μητέρα του!

Ένα-ένα βγαίνουν στη φόρα...

Μην ξεχνάμε, ότι η έκθεση της Θάλειας Μήτση, υπεύθυνης ασφαλείας της Ευρωλίγκας στην Ελλάδα, ήταν κόλαφος κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η έκθεση της, άλλωστε, ανέφερε ότι ο Γιαννακόπουλος την εξύβρισε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι και την έδιωξε από το σημείο όπου έπρεπε να κάθεται...

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται, ότι έχει καταγράψει στην έκθεσή της: «παρουσία φιλάθλων στις σκάλες ανάμεσα από τις εξέδρες, δύο πανό με υβριστικό περιεχόμενο, κροτίδες, καπνογόνα, υβριστικά συνθήματα και κάπνισμα».

Τόσο... φανταστική η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε επίσης

Ο Πρίντεζης περνάει Μπατίστ και Μπουρούση!

Ο Πρίντεζης περνάει Μπατίστ και Μπουρούση!

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού σταθερά ανεβαίνει σε κάθε στατιστική κατηγορία και λίαν συντόμως θα αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και στο index rating.

Let the celebrations begin! (pics)

Let the celebrations begin! (pics)

Το «δέσιμο» των μελών της ομάδας του ΟΝΕ Team είναι ξεχωριστό! Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση το κυριολεκτικό δέσιμο, αυτό των παπουτσιών όλων όσων συμμετέχουν, ήταν όντως μοναδικό...