Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!

ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 - 22:48

Είναι μύθος, είναι Θρύλος! Είναι απλά ο Βασίλης Σπανούλης! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ!

Ο «Kill Bill» έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία, καθώς με τους 14 πόντους που πέτυχε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε έγινε ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ρίχνοντας μετά από 8 χρόνια και περίπου 2 μήνες από την κορυφή τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο Σπανούλης, φυσικά, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να απολαύσουν αυτόν τον τεράστιο παίκτη να γράφει ιστορία στην Ευρώπη με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα, μετά από το τρίποντο που σημείωσε σταμάτησε το παιχνίδι, έπειτα από πρωτοβουλία της Ευρωλίγκας.

Ο ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ είχε πριν από το ματς με την Φενέρ 4.143 πόντους και πλέον με τους 14 ξεπέρασε τον «Λα Μπόμπα», ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του έχοντας σημειώσει 4.152 πόντους.

Μία ακόμη κορυφή, την οποία άξιζε δικαιωματικά ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από τα παρκέ της Ευρωλίγκας.

Πλέον, ο αρχηγός του Θρύλου είναι πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης τόσο στο σκοράρισμα όσο και στις ασίστ… Κάτι το οποίο είναι ανεπανάληπτο… Κάτι το οποίο μόνο αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης, αυτός ο ΜΥΘΟΣ θα μπορούσε να καταφέρει…

Και το κατάφερε γιατί είναι ΒΑΣΙΛΙΑΣ, γιατί είναι ΘΡΥΛΟΣ…

Είναι στις ασίστ ΠΡΩΤΟΣ από τις 30 Μαρτίου του 2018, πρόσφατα έγινε και στην αξιολόγηση (29 Νοεμβρίου), μόνο στα εύστοχα τρίποντα δεν θα μπορέσει να πιάσει την κορυφή, όντας όμως στην 2η θέση στην ιστορία της Ευρωλίγκας…

Μάλιστα, ο Σπανούλης θα παραμείνει στην κορυφή για πολύ καιρό, αφού μόνο 2 παίκτες έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τους 3.000 πόντους, οι Πρίντεζης και Γιανκούνας, ενώ εκείνος έχει 4.153 και συνεχίζει, με κανέναν να μην μπορεί να πει το που θα φτάσει...

Το σίγουρο είναι ένα! Είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Βασίλη Σπανούλη! Αυτού του τεράστιου παίκτη! Του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΛΩΝ!

Διαβάστε επίσης

Μόνο το ρεκόρ του Σπανούλη!

Μόνο το ρεκόρ του Σπανούλη!

Όπως τελείωσε το 2019 για τον Ολυμπιακό, έτσι ξεκίνησε και το 2020. Τόσο άσχημα. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τη Φενέρ στο ΣΕΦ με 96-87 και πήγαν στο 6-11, σε μία βραδιά που το μοναδικό που θα θυμούνται όλοι θα είναι για χρόνια το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πέρασε στη πρώτη θέση των σκόρερ στην Ευρωλίγκα.

Η Ευρωλίγκα βράβευσε τον ΜΥΘΟ Σπανούλη! (photo, video)

Η Ευρωλίγκα βράβευσε τον ΜΥΘΟ Σπανούλη! (photo, video)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στο ματς με την Φενέρμπαχτσε, καθώς έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, με τη διοργανώτρια αρχή να τον αποθεώνει μέσω των social media, δίνοντάς του τιμητική πλακέτα με τα φύλλα αγώνων από τις Ευρωλίγκες που έχει κατακτήσει.

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ!

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού γέμισε το Φαληρικό γήπεδο, δίνοντας ώθηση με τη δυνατή του φωνή στους παίκτες του Κεμζούρα στο ματς με την Φενέρμπαχτσε.