Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν σε πέντε χρόνια...

Αν σε πέντε χρόνια...
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 - 23:58

Ηταν Μάρτιος 2015. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωνε: «Αυτός ο Παναθηναϊκός που βλέπω μου αρέσει και αν δεν σηκώσουμε ευρωπαϊκό στην επόμενη πενταετία με τον Χαραλαμπόπουλο αρχηγό να μη με λένε Γιαννακόπουλο»!

Τα πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν. Το ευρωπαϊκό δεν σηκώθηκε. Για την ακρίβεια, ούτε... απέξω από final4 δεν έχει περάσει ο... εξάστερος ενώ ο Χαραλαμπόπουλος ανήκει (μαντέψτε που) αλλού...
Σήμερα πάντως στη συνέντευξη Τύπου ως Γιαννακόπουλος μίλησε. Μίλησε και μας μπέρδεψε. Τελικά τι απ' όλα όσα είπε ισχύει; Γιατί τη μια στιγμή έλεγε το α' και μετά υποστήριζε με πάθος το β'. Πρόχειρα θυμόμαστε τα εξής:

@Φεύγω οριστικά και αμετάκλητα αλλά θα καθίσω πρώτος στο τραπέζι αν η Πολιτεία ανακοινώσει πως προχωράει η Παναθηναϊκή πολιτεία.

@Δεν ασχολούμαι άλλο με την ΚΑΕ, την τρέχουν πια οι Παπαπαδόπουλος και Τριαντόπουλος που θα συμβουλεύονται τον κόσμο και την οικονομική κατάσταση αλλά θέλω να πιστεύω και πρώτα εμένα.

@Διοργάνωση (με αφορμή την Ευρωλίγκα) χωρίς ΠΑΟ, Ολυμπιακό και Μακάμπι δεν υπάρχει αλλά στην Α1 τον... τάραξα (τον Ολυμπιακό) στη νομιμότητα και χαχαχα είναι στην Α2.

@Θα είναι ιστορικό λάθος να προχωρήσει ο Βοτανικός με μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά το ποδόσφαιρο γεννάει οπαδούς, είναι ο βασιλίας των σπορ, θα κάνω στην άκρη.

@Θέλω 25 εκατ. για την ΚΑΕ αλλά ας έρθει πρώτα κάποιος και το συζητάμε το ποσό.

@Από σήμερα δεν ανακατεύομαι με την ΚΑΕ, ο ΠΑΟ πρέπει να φύγει από την Ευρωλίγκα.

@Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αποτρέψαμε να δοθεί ένα ακόμη πρωτάθλημα στα χαρτιά (βόλεϊ) αλλά, κοιτάξτε, γουάου εμείς και φέτος για 25η σερί σεζόν πήραμε κούπα στο μπάσκετ (όχι, αυτό δεν ήταν στα χαρτιά, ήταν στο πέτρα, ψαλίδι, χαρτί).

ΥΓ: Μπασκετομάνα η Νιγηρία.

ΥΓ2: Ποιός δεν κατέβηκε σε ματς το 1993; Ποιός;

ΥΓ3: Υπάρχουν παράγκες στο μπάσκετ; Φάρος αφού.

Διαβάστε επίσης