Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σλούκας ως κομμάτι του παζλ

Ο Σλούκας ως κομμάτι του παζλ
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 14:36

Κανένας παίκτης, όσες ηγετικές ικανότητες και αν έχει, δεν αρκεί από μόνος του, για να φτάσει η ομάδα στην επιτυχία. Στον Ολυμπιακό πορεύονταν, ανέκαθεν, με αυτό το μοτίβο. Και με αυτό το μότο: Πάνω από όλα η ομάδα! Ο ερχομός του Κώστα Σλούκα, ξανά, στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, δείχνει πόσο η Διοίκηση σέβεται και εκτιμά αυτό ακριβώς: Την ομάδα. Τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου, όλα τα παιδιά που ήταν εδώ και τα οποία πάντα έβαζαν την ομάδα πάνω από όλα!

Ο αρχηγός πρώτος, ο υπαρχηγός, ο Παπ, όλοι όσοι ξέρουν καλά τις εστί Ολυμπιακός, αναγνωρίζουν την αξία της ομαδικότητας και του συνόλου. Ο Κώστας Σλούκας ήταν κομμάτι αυτού του συνόλου, σε μερικά από τα πλέον ένδοξα χρόνια που έχει ζήσει ο μπασετικός Ολυμπιακός και όλη η οικογένεια του Θρύλου, με αποτέλεσμα να ξέρει και εκείνος, τι εστί ΟΜΑΔΑ. Και να έρχεται εδώ, για να ενισχύσει ακριβώς ΑΥΤΟ το στοιχείο.

Είναι, πλέον, στο χέρι του Μπαρτζώκα, ο τρόπος με τον οποίο θα καταφέρει να επαναφέρει αυτό που ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει χάσει τα τελευταία 1-2 χρόνια. Τη συνοχή, τη «χημεία», το «παίζουμε ΠΑΝΤΑ ο ένας για τον άλλο». Και η έλευση του Σλούκα είναι η απόλυτη ένδειξη εμπιστοσύνης της Διοίκησης του Ολυμπιακού, όχι μόνο στον κόουτς, αλλά και σε όλους όσοι θα βρίσκονται δίπλα στον Σλούκα, σε αυτή την προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης