Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σεισμός» στην Ευρώπη για Σλούκα!

«Σεισμός» στην Ευρώπη για Σλούκα!
Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 - 22:12

Χωρίς καμία αμφιβολία, η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, έπειτα από 5 χρόνια, αποτέλεσε τη μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού. Και την πυροδότησε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ!

Μία κίνηση, η οποία αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που έλεγαν και έγραφαν τα δικά τους για… λευκή πετσέτα των Αγγελόπουλων και άλλα τέτοια. Μία κίνηση, η οποία δυναμώνει ακόμα περισσότερο, σε… τρομακτικό βαθμό, τον Θρύλο ενόψει της επόμενης μέρας.

Βλέπετε, ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος επέστρεψε στο Λιμάνι πιο έμπειρος και ώριμος από ποτέ, προορίζεται να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας του Πειραιά. Και, δεδομένα, έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει και να την οδηγήσει, μαζί με τους συμπαίκτες του, σε νέες, μεγάλες επιτυχίες!

Η μεταγραφή του 30χρονου γκαρντ στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, ωστόσο, «έπαιξε» πάρα πολύ, όπως ήταν λογικό και επόμενο, και εκτός συνόρων. Με αυτή την κίνηση, ο Ολυμπιακός κατάφερε να δημιουργήσει «σεισμό» στην Ευρώπη. Να… ταράξει τα νεαρά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η επιστροφή του «Σλούκι Λουκ» στους «ερυθρόλευκους», έγινε πρώτο θέμα στα κορυφαία αθλητικά πρακτορεία της Ευρώπης. Οι λόγοι, φυσικά, είναι προφανείς και επιβεβαιώνουν, με τη σειρά τους, το μέγεθος της κίνησης του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης