Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Χασάν Μάρτιν και ΜακΚίσικ χτίζει νέο σερί!

Με Χασάν Μάρτιν και ΜακΚίσικ χτίζει νέο σερί!
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - 11:45

Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας (12/11, 21:00).

Στο σωστό δρόμο βρίσκεται και πάλι ο Ολυμπιακός και είναι πανέτοιμος για το ματς με τη γερμανική ομάδα, που έχει ξεκάθαρα «πρέπει» για τον Θρύλο. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τη Ζενίτ στη Ρωσία επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και μοναδικό ζητούμενο είναι να χτίσουν ένα νέο σερί.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί από τις στοιχηματικές ο Ολυμπιακός, του οποίου τον άσο βρίσκουμε μετά βίας σε απόδοση πάνω από 1,25. Από πλευράς Πειραιωτών οι μπουκ βλέπουν… βομβαρδισμούς από Χασάν Μάρτιν και ΜακΚίσικ. Οι δύο «ερυθρόλευκοι» παίζονται στο 6,50 για πρώτοι σκόρερ στο ματς κι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Η Άλμπα δεν είναι μεγαθήριο αλλά δεν πρέπει να υποτιμηθεί, μη ξεχνάμε ότι πέρσι νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ σε ένα ματς που η ομάδα δεν είχε πάρει στα σοβαρά τους Γερμανούς και το πλήρωσε (86-93). Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα νικήσει, αλλά θα το καταφέρει και εύκολα…

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετρά 4 νίκες και 3 ήττες, τη στιγμή που η Άλμπα βρίσκεται στο 1-4 και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο φιλικά με τη γερμανική ομάδα το Σεπτέμβριο πριν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα και οι δύο ομάδες είχαν πάρει από μία νίκη.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

Για το 3-1 απόψε

Για το 3-1 απόψε

Η παράδοση στα λίγα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός με την Άλμπα