Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜακΚίσικ για Σπανούλη: «Πρωτοφανώς ανταγωνιστικός…»

ΜακΚίσικ για Σπανούλη: «Πρωτοφανώς ανταγωνιστικός…»
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021 - 15:23

Ο Βασίλης Σπανούλης άφησε το στίγμα του στο ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ. Σε 11 χρόνια, 103 συμπαίκτες και… τόσες μα τόσες επιτυχίες. Ο τεράστιος Βασίλης Σπανούλης «παρουσιάζεται» από το Olympiacosbc.gr μέσα από τα μάτια όλων των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό! Σειρά σήμερα για τον Σακίλ ΜακΚίσικ και όχι μόνο

Ανέκδοτες ιστορίες, γούρια, συνήθειες, στοιχεία του χαρακτήρα του και πολλές στιγμές από την καριέρα του ανυπέρβλητου κυρίου με το «7» στην πλάτη… μέρος 4ο.

«Το πρωτοφανές αναφορικά με τον Σπανούλη είναι πως ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός. Σε κάθε προπόνηση σε προκαλούσε να είσαι ο καλύτερος παίκτης που μπορείς. Πάντα απαιτούσε τελειότητα και περηφάνια από κάθε παίκτη που πατούσε το παρκέ. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Θα είναι περίεργα χωρίς εκείνον, χωρίς να είναι εκεί, χωρίς την παρουσία του.

Ένα μέρος της καρδιάς μου ‘έσπασε’ όταν άκουσα τα νέα, επειδή δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και έφυγε απόλυτα υγιής. Αν στην προπόνηση τον προκαλούσες, όλη η προπόνηση μετατρεπόταν σε μονομαχία ανάμεσα σε εκείνον και σε εσένα, σε μια κούρσα για να δεις ποιος θα επικρατούσε. Σίγουρα θα μας λείψει! Επίσης, είχε πολλές προλήψεις, αρκετές από αυτές στα αποδυτήρια. Αν προσπαθούσες να βγεις από το λεωφορείο πριν από εκείνον, ίσως να έφτανε στο σημείο να σε χτυπήσει! Just saying!», είπε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Διαβάστε επίσης