Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος ο Θρύλος για την νέα σεζόν

Έτοιμος ο Θρύλος για την νέα σεζόν
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:24

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε πλήρη διαδικασία προετοιμασίας για να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια στο πρώτο παιχνίδι για την νέα σεζόν της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι, ξεκινούν μια νέα χρονιά η οποία πρέπει να συνδυαστεί με τίτλους και επιτυχίες.

Η ομάδα φέτος, επιστρέφει, μετά από δύο σεζόν απουσίας και την επιτυχημένη έκβαση του «μέχρι τέλους», στο πρωτάθλημα της Basket League. Αυτό δίνει επιπλέον κίνητρο σε όλους στον Θρύλο, καθώς όλοι θα έχουν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες, ενώ η ομάδα σε σύνολο θα βρίσκεται σε συνεχή ρυθμό και σε διαρκή διαδικασία προετοιμασίας για αγώνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ με βάθος και ποιότητα λύσεων σε όλες τις θέσεις, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί ιδανικά στην φετινή πολύ απαιτητική σεζόν. Ο ΘΡΥΛΟΣ, πρέπει να επιστρέψει, και θα επιστρέψει στην κορυφή. Η ομάδα πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και θα το κάνει.

Τα κλειδιά για την φετινή σεζόν είναι οι ρόλοι, η χημεία και πάνω από όλα η υγεία, ειδικά όταν μιλάμε για μία ομάδα όπως ο μπασκετικός Ολυμπιακός, ο οποίος έχει λαβωθεί ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν από τραυματισμούς.

Χημεία και ρόλοι υπάρχουν, όπως είδαμε τουλάχιστον στις 2 πρώτες αναμετρήσεις για το κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα απέδιδε εξαιρετικά, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και ήταν αποτελεσματική σκοράροντας πάνω από 90 πόντους και στα 2 παιχνίδια. Ο καθένας ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα από εκείνον και δεν υπάρχουν εγωισμοί. Όλοι έχουν τον ρόλο τους και όλοι αποτελούν σημεία αναφοράς στο φετινό ρόστερ. Χημεία υπήρχε επίσης ανέκαθεν στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα κράμα παικτών που έχουν συνεργαστεί για πολλά έτη, και καταφέρνουν να προσαρμόζουν γρήγορα και επιτυχημένα όλες τις νέες προσθήκες.

Όσον αφορά την υγεία, η ομάδα έχει ποιότητα… έχει περισσότερη ποιότητα από όλα τα ρόστερ των τελευταίων ετών και έχει μεγάλη δίψα για τίτλο. Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα, και εάν αποδώσει σύμφωνα με τις ικανότητες του στο πρωτάθλημα, θα το κατακτήσει. Σημαντικό είναι να παραμείνουν όλοι υγιείς. Να μη στερηθεί κανέναν παίκτη ο Θρύλος λόγω τραυματισμού. Να είναι όλοι έτοιμοι να βοηθήσουν και να κάνουν την δουλειά για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Θρύλο. Γιατί φέτος είναι η χρονιά μας… φέτος είναι η χρονιά που ο ΘΡΥΛΟΣ θα επιστρέψει στους τίτλους.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης