Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: Τα κάνει όλα!

Λαρεντζάκης: Τα κάνει όλα!
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 19:38

Μπορεί όταν ήρθε στον Ολυμπιακό να θεωρήθηκε από πολλούς μια καλή λύση για ενίσχυση του ελληνικού κορμού, και όχι έτοιμος παίκτης να αποτελέσει μία σοβαρή επιλογή του «ερυθρόλευκου» ροτέισον. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, παιχνίδι με το παιχνίδι, δείχνει όλο και περισσότερο τις αγωνιστικές του ικανότητες.

Πρόκειται για έναν στυλ παίκτη που θα τον ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του για να κάνει ό,τι χρειαστεί. Είναι ένας παίκτης του προπονητή. Παίρνει αγωνιστικό χρόνο γιατί κάνει ό,τι ακριβώς έχει ανάγκη η ομάδα. Αν χρειαστεί να σκοράρει, θα σκοράρει. Αν χρειαστεί να κάνει την «βρώμικη» δουλειά, θα την κάνει. Ο Λαρεντζάκης ανήκει πλέον στους αγαπημένους των φιλάθλων του Ολυμπιακού και αυτό το κέρδισε με το σπαθί του. Μετρώντας φέτος σε 4 αναμετρήσεις Euroleague, 6.8 πόντους (41.2% τρίποντο), 2 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1 κλέψιμο, διανύει μια εξαιρετική χρονιά.

Η δουλειά που κάνει στο γήπεδο, δεν αναγράφεται όμως σε καμία στατιστική υπηρεσία. Αυτό το βλέπει και ο κόσμος. Οι βουτιές, η αυτοθυσία, το πάθος, η σκληράδα… Δεν γράφονται πουθενά, καθρεπτίζονται όμως στο παρκέ. Και «φτιάχνουν» τον κόσμο. Για αυτό και ήρθε χθες η αποθέωση από ΟΛΟ το ΣΕΦ, για τον Γιαννούλη.

Ο Λαρεντζάκης σκόραρε για τρεις, για το 73-56 και ο Ζντόβτς κάλεσε τάιμ άουτ. Εκείνη την ώρα, όλο το ΣΕΦ σηκώθηκε στο πόδι και άρχισε η αποθέωση για τον Έλληνα γκαρντ. Και το αξίζει… Γνωρίζει πολύ καλά που αγωνίζεται, έχει ό,τι χρειάζεται η ομάδα και δίνει πάντα το 100%. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να γράψει την δική του ιστορία.

Διαβάστε επίσης