Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κερδίζει και όταν είναι άστοχος

Κερδίζει και όταν είναι άστοχος
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 13:35

Η διαφορά από τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό είναι πως όταν λες ότι θες να κάνεις το δεύτερο, πρέπει να κερδίζεις. Το παν είναι η νίκη. Με όποιον τρόπο και να έρχεται. Χθες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σουτάροντας με το… «φτωχό» 24.3% πίσω από τα 6.75μ.

Συγκεκριμένα, είχε 9/37 σουτ. Την ώρα που σούταρε 22/34 δίποντα. Περισσότερα τρίποντα από δίποντα και μάλιστα σε άστοχο βράδυ. Πάμε όμως στο 9/37. Με τέτοια ποσοστά δύσκολα κερδίζεις εκτός έδρας και πόσο μάλλον ένα παιχνίδι που έχει πάει σχεδόν στους 90 πόντους.

Χθες, ο Θρύλος το έκανε και αυτό. Κατάφερε να πάρει ένα καρυδάτο «διπλό», χωρίς να είναι εύστοχος. Γιατί, ακούσαμε πολλά. Μετά την Αρμάνι, πως ο Ολυμπιακός θα κερδίζει μόνο όταν τα βάζει από παντού, και άλλα τέτοια.

Ο Θρύλος χθες έκανε μια πολυδιάστατη εμφάνιση. Ήταν ανώτερος από την Ούνικς σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, μαζεύοντας 6 παραπάνω ριμπάουντ, μοιράζοντας 10 περισσότερες ασίστ. Μια μεγάλη νίκη η χθεσινή, από κάθε άποψη. Και τώρα, Λάρισα και Βελιγράδι. Δύο ακόμη «διπλά» μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ο Θρύλος συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του.

Διαβάστε επίσης