Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στέρησε την ευκαιρία για οπαδιλίκι από τον Χεζόνια!

Στέρησε την ευκαιρία για οπαδιλίκι από τον Χεζόνια!
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 14:22

Πως και πως περίμενε το χθεσινό παιχνίδι ο Χεζόνια… Ήθελε βλέπετε μετά τη γιούχα στο ΟΑΚΑ, να κάνει κάτι ώστε να πουλήσει ξανά το γνωστό οπαδιλίκι του και να γνωρίσει την αποθέωση από τα «αδέρφια» του, τα οποία τον υποδέχτηκαν με γιούχα και κράξιμο!

Ήθελε πολύ να γίνει ήρωας χθες ο Χεζόνια, όμως κοίτα να δεις που τελικά έγινε μοιραίος! Με 3/14 προσπάθειες, μια… καλαθάρα στα μούτρα στο πιο κομβικό σημείο της παράτασης και άστοχο σουτ στη λήξη, σίγουρα είσαι μοιραίος για την ομάδα σου. Δεν πειράζει, δεν θα τον πάρει από κάτω… Εδώ όσο ήταν στην Ελλάδα, έστελνε λουλούδια σε παρουσιάστριες, follow σε σκυλάκια και είχε τους… άλλους να τον αποθεώνουν, για να την κάνει δύο μήνες μετά!

Όλοι κάποια στιγμή, βρίσκουν τον δάσκαλο τους. Χθες, μπορεί κανείς να πει ότι ο Χεζόνια τον βρήκε στο πρόσωπο του Λαρεντζάκη. Ή του Θρύλου γενικότερα. Καλό είναι ανθρώπους που δηλώνουν «Παναθηναϊκοί» να τους κερδίζεις παντού και με κάθε ευκαιρία. Έτσι έγινε και χθες. Έχασε τεράστια ευκαιρία για οπαδιλίκι ο… «αγαπισιάρης» Μάριο Χεζόνια.

Να δείτε που θα καταφέρει να έχει την ίδια αντιμετώπιση και από τους Ολυμπιακούς, και από τα «αδέρφια» του (γελάει ο κόσμος). Θρυλική φάπα χθες στον Χεζόνια λοιπόν και συνεχίζουμε…

Διαβάστε επίσης